Prima geholpen

Bij laila geholpen ,zeer goed en netjes. Ook haar assistent is vriendelijk en goed. Vandaar het hoge cijfer.

Allemaal heel profesioneel.

Heel pretige ervaring. Goed overleg. Vriendelijk.

Prima ervaring. Vriendelijke assistente en tandarts.

prima behandeling

vakvrouw die rustig haar werk doet en je op je gemak stelt

Kennis van zaken. Vriendelijk.

Prima!!

Goed en vriendelijk behandeld.

Ik word altijd goed geholpen en iedereen is altijd erg aardig

Erg fijn je kan altijd alles vragen en helpen je waar nodig is

Prima zorg

Prettig

Deskundig en vriendelijk

Fijne tandarts om behandelt van te worden.

Zie boven

Monghygieniste uitstekend, tandarts uitstekend

Alles goed gedaan in een goede atmosfeer

heel goed

heel goed

Deze is gewoon goed .

De is gewoon goed ook bij andere aanbevolen.

Heel netjes geregeld en liev gr segar

Hele prettige bejegening door de tandarts

Zelfde als hierboven

Tevreden

Nieuwe arts, stelde zich voor, luisterde naar mijn vorige ervaring en vertelde wat er moest gebeuren. Maakte gelijk een volgende afspraak.

Prima geholpen

Precies op het afgesproken tijdstip de behandeling gestart. Ontzettend vriendelijk van ontvangt gereed.

Fijn geholpen… vriendelijke bejegening, geen grijntje pijn….

Vriendelijk, adequaat, prettig.

Zorg prima

Goede ervaringen met tandzorg

top

weer een goede ervaring

Nieuwe tandarts - altijd even spannend, maar Kanita is een zeer goede tandarts

Zeer vriendelijk en goede controle.

Goed en Hartelijk

Zij is kundig en hartelijk.

Keurig geholpen, kan niet beter

Het gebit is grondig nagekeken en eventuele punten, die in de toekomst mogelijk extra aandacht verdienen zijn genoteerd.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.