Prima geholpen

Vakkundige tandarts

Goed en duidelijk

Heldere uitleg en adequaat handelen

Snelle follow up van probleem

voel me op mijn gemak

Laia luistrerd goed naar wat je zegt en verteld dan ook hoe het gaat . ervaar haar als een zeer vriendelijk persoon.

Behulpzaam

Snel en adequaat oplossing aangeboden en toegepast

Gladjes verlopen

Op afgesproken tijd aan de beurt en goed geholpen

Vriendelijk, open goede tandarts

Heel goed en professioneel

Vlotte behandeling. Nemen de tijd voor mijn jongste dochter van 7

Tja, Nathalie is prima in haar vak en heeft een luisterend oor

Heel fijn

Alleen maar goede ervaringen met deze praktijk en onze tandarts.

Goede tandarts

Op tijd en nemen de tijd, goede tandarts en mondhygiënist

Nieuwe tandarts erg vriendelijk en goed geholpen

Eerste controle bij nieuwe tandarts paar goede tips gekregen met betrekking tot mondverzorging

Vriendelijk

Luisterend oor...

Natasha (mondhygiëniste ) is altijd goed gehumeurd stelt mij op mijn gemak en levert uitstekend werk met goed advies. Ik ben heel blij met de haar! Een topper.

Ik werd goed geholpen

De tandarts is rustig en luistert goed, geeft goede adviezen.

Ze heeft het prima gedaan ,alleen dikke pech fikse ontsteking boven in mijn wang ,dus afspraak antibiotica meteen halen en gelijk beginnen.Had zo een dikke wang

Prima en goed

Snelle behandeling en een prima begeleiding bij de behandeling

Prima tandartsenpraktijk! Goed en efficiënt geholpen

Super snel geholpen

Heb een ontstoken wortel en ben ondanks het late tijdstip geholpen de zelfde dag.

Ter zakeen vriendelijk

V

Prettige communicatie

Vriendelijk en helder in de communicatie.

Omdat ik afhankelijk ben van de buurtbus die maar eens in het uur gaat, is het prettig wanneer de behandeling ook inderdaad op de afgesproken tijd plaats vindt.

Vulling vervangen

Heel goed

Netjes respectvol pinloos

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.