prima verzorging.

Afspraak goed geregeld.

ervaring is goed

aardige tandarts waar je ook een goed gesprek mee kunt hebben.Ben al diverse keren bij hem geweest altijd goede bezoeken.

Ik voel me met zorg omringd

Heel vriendelijk

Zeer goede ervaring

Vriendelijke tandarts die goed overlegd

Periodieke half jaar controle ,

Na de controle wordt gelijk omdat het noodzakelijk is een vervolgafspraak gemaakt.

Goede behandeling, maar wel (te) lange wachttijd vervolgbehandeling

Vriendelijke behandeling

Altijd vriendelijk en professioneel

Op tijd geholpen en kind heeft geen angst meer

Fijne rustige en geduldige tandarts

De tandarts is geduldig en heeft begrip voor het gegeven dat ik het snel benauwd krijg en het als tekort zuurstof ervaar.

goed en prettig

vriendelijke behandelingen

Thayer is een fijne tandarts

Heel goed professioneel

Mijn tandarts Laia Llorens heeft veel ervaring, ze is zeer professioneel en ze heeft veel kennis, ze weet heel goed hoe ze een tandprobleem moet oplossen. Ik heb een ernstig tandprobleem en ze heeft me doorgestuurd naar de juiste experts in het ziekenhuis die het hebben opgelost het probleem en ik heb geen pijn meer, ik ben enorm dankbaar.

Vriendelijk en zorgvuldig

Zie boven

vriendelijk, vakkundig en behulpzaam

De behandeiing van Bryan noem ik vakkundig, meedenkend e n opgewekt. Daardoor is het bezoek geen bezoeking. Rob Kroonemberg

Prima goede en vriendelijke zorg verleend.

Zie hierboven. Ik ben maar 15 minuten binnengeweest voor röntgenfoto, controle en beetje tandsteen verwijderen. Het was mijn 1e keer bij deze tandarts en mijn eerste indruk is prima!

Goede uitleg en prima klantbehandeling.

Altijd goed!

Veel geduld voor “bange” kinderen. Duidelijke uitleg over stand van de tanden.

Vriendelijk en kordaat

Het was een kort bezoekje voor een controle. Ik kreeg de ruimte voor mijn opmerkingen en werd daarna goed "aan de tand gevoeld". Gelukkig zijn er geen ernstige zaken aan het licht gebracht, wel kreeg ik het stellige advies een afspraak te maken met een mondhygiënist.

Heel kundige tandarts

Ik ben zeer tevreden over mijn behandeling van 7 december jl. Kaylee heeft mijn gebit nagekeken en uitgelegd hoe en wat. Kaylee is een deskundige, vriendelijke tandarts. en dat laatste is ook heel belangrijk.

ongelukje met een kroon, prima en snel verholpen!

Kroon los geraakt, de volgende dag kon hij alweer gemaakt worden. Tandarts als altijd vriendelijk, adequaat, rustig en attent.

Goed en zeer vriendelijk geholpen.

Kaylee is een hele fijne tandarts, die de tijd neemt en altikd vriendelijk en meedenkend is.

Deskundig.Vriendelijk.

Heel goed.

Snel, effectief en bijzonder vriendelijk.

Bezoek als prettig ervaren

Herinnering en afspraak op kort termijn. Toegankelijk, geen parkeer problemen en tandarts vriendelijk en stelt je op je gemak.

fantastisch en snel geholpen

fantastisch en snel geholpen

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.