goed geholpen

Prima pijnloos en vakkundig!

Prima vakkundige vulling en opbouw van mijn kies!

mijn ervaring was heel goed er is ook wat tandsteen wegghaat

het was een half jaarlijkse kontrolen

prettig contact

Vriendelijk ontvangen, duidelijke uitleg over behandelplan.

Goed geholpen zeer tevreden.

prima.

Fantastisch

Prima geholpen

altijd goed

goede en snelle hulp

Oprechte en zorgvuldige zorg

Oprechte zorg

Is was er maar 5 minuten.

Nvt

Vriendelij

Zowel mondhygieniste als tandarts waren serieus en klantvriendelijk

Altijd super tevreden over tandarts laia

Kon direct terecht met kiespijn! Onderzoekt goed, open communicatie en vertelt de opties.

POSITIEF: Prima geholpen door de tandarts en exact op de afgesproken tijd. NEGATIEF: Echter om een vervolgafspraak te maken bij de tandarts en mondhygeniste is zeer lastig. Ik kon pas na 4 maanden terecht ! Daarnaast is mijn ervaring dat de receptie telefonisch lastig te bereiken is en bovendien word je niet vriendelijk te woord gestaan.

Fijne tandarts, prettig in de omgang en kundig.

Zie boven ;-)

Prettig geholpen

Heel goed

klantvriendelijk, duidelijk

een lachend gezicht van de tandarts werkt vertrouwd, plezier hebben in je vak is van groot belang en dat wordt uitgestraald. Tijdens de controle wordt goed uitgelegd wat er aan de hand is en samen ga je naar de voor jou betse oplossing.

Prettige benadering. Kwam vakkundig over.

Prettige en deskundige behandeling

Prima geholpen

Prettig en snel geholpen

Begrip

Goede uitleg van wat er moet gebeuren

Goede tandzorg

Prettige omgeving en een goede tandarts

helemaal in orde zowel bemensing als behandelkamer

voor controle geweest. de behandelkamer met apparatuur is tip top in orde. tandarts en assistent zijn rustig en doelgericht bezig. er is tijd voor uitleg bij vragen.

Prima op tijd, vriendelijk.

De behandeling was op tijd. De tandarts was vriendelijk en de kinderen vonden het ook een fijne ervaring.

Vriendelijk, voldoende uitleg

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.