Tevreden

Altijd keurig te worden geholpen.

Op maat bediend

Snel geholpen en kundig. Bedankt voor de service!

Uitstekende zorg.

Vriendelijke en professionele tandartszorg.

Prima, prettige behandeling.

Heel fijn

Geen omschrijving ( 30 sec zijn sl voorbij)

Mijn ervaring is prettig geweest.

De afspraak is keurig op tijd uitgevoerd en professioneel afgehandeld.

Zwaar overbetaald

Zonder toestemming is er tandsteen verwijderd, normaal geen probleem, maar ik ben in totaal 8 min binnen geweest. In die tijd is er een controle uitgevoerd en 10 minuten aan gebitsreiniging. Prima als je snel constateert dat mijn gebit goed is, maar vervolgens het in rekening brengen van extra kosten is absurd. 55 euro voor 8 minuten werk. Zulke bedragen verdienen advocaten NIET eens!

Feestje

Mijn dochters vinden het een feestje om te gaan

Pijnloos bij de mondhygiëniste

Heer schoon en mooi gebit na een half uurtje bij de mondhygiëniste

Subliem

Vriendelijk en behulpzaam

Weer heel fijn gelopen!

Luisterend oor, goede uitleg en oplossingen

ben bang voor een tandarts maar voel mij hier redelijk op mijn gemak

lk was door omstandigheden te laat en werd toch goe geholpen

De behandeling door de heer Ham is altijd perfect. Ik be als-de-dood voor de tandarts, maar bij hem is dat al een stuk minder.

Altijd prettig geholpen

Prima tandarts

Super!

Wat een fijne, gezellige en vrolijke sfeer hangt hier toch altijd. De tandarts die we nu troffen vonden we ook ècht heel erg fijn.

Prima!

Grondige halfjaarlijkse controle, prima tandarts

Goede zorg

Correct handelen, vriendelijk ontvangst

Ze houden zich goed aan tijden, ik hoef nooit lang te wachten.

Ik kan geen mededelingen doen over de expertise, maar het komt professioneel over.

Uitstekend!

Laia is altijd heel vriendelijk en vanwege mijn huidige privé-omstandigheden erg meelevend. Ook de tandarts assistente. Niets dan lof.

Zeer goed.

Vriendelijk. Professionele hulp. Neemt de tijd.

Duidelijk en fijn personeel

Ik kon op tijd geholpen worden. De tandarts was duidelijk over hoe mijn gebit eruit zag en was vriendelijk.

Geen probleem daar. Werd direkt en goed geholpen. Voor herhaling vatbaaraar!

werd goed en direkt geholpen. Voor herhaling vatbaar!

Alles wat ze doet heeft ze onder controle.

De tandarts legt alles goed uit hoe het zit over mijn gebit. Ze is serieus met haar vak bezig.

Kort en duidelijk

Gewldig.

Keurig op tijd, lievdevol .

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.