Redelijk goed

Hij was geintereseerd en duidelijk

Nathaly van de Velde is een empathische vrouw

Ze is een professionele mondhygiëniste die veel aandacht heeft voor een patient en de behandeling.

Ik vond de tandarts heel vriendelijk en kundig

Ik kreeg goede uitleg bij de controle en ik vond de tandarts kundig en erg vriendelijk overkomen.

Alles ging naar wens.

Bijzonder vriendelijke mondhygiëniste en goede behandeling.

Fijne tandarts

Uitstekende zorg

Heerlijk vertrouwd bij de zelf uitgekozen mondhygiëniste.

Werd netjes geholpen.

Frustrerend

Ik had in eerste instantie gevraagd voor een afspraak op woensdag of vrijdag. Dit bleek niet mogelijk. Vervolgens heb ik een afspraak op een maandag om 16:45 uur. Na ruim 25 minuten wachten, ben ik mij maar weer gaan melden bij de balie, waar ze opschonen dat ik er nog was (zo zag het er uit). Vervolgens kon ik gelijk naar binnen. Kreeg te maken met een nieuwe tandarts, dus weer nieuwe foto's. Vervolgens was alles akkoord. Op mijn vraag om het tandsteen te verwijderen, werd ik door verwezen naar de mondhygieniste terwijl in het verleden het gebit ook op een controle werd gereinigd. Kortom ik stond na ruim een half uur wachten binnen 5 seconden weer buiten en was te laat voor mijn vervolgafspraak.

pijnloos en vlot

Het vervangen van twee oude amalgaan vullingen was misschien een routine klus voor Brian maar ik als cliënt maak dit natuurlijk niet elke week mee. Gelukkig maar , het zal nooit mijn hobby worden ;in een tandarts stoel zitten/liggen. Maar zonder verdoving, op mijn verzoek, was het klusje vlot en pijnloos voorbij voordat ik er erg in had. En dat met begeleidend commentaar van de behandelaar zodat ik wist wat er ging komen ook al ben ik niet op de hoogte van de betekenis van sommige vaktermen die werden gebruikt maar die waren dan ook aan zijn assistente gericht. Complimenten , ik kan bijna niet wachten tot de laatste amalgaan vullingen vervangen moeten worden.

Eerste gesprek, ik kom met en pijn

alles ging goed, ik kreeg aanbevelingen en een voorgeschreven behandeling. Het is alleen lang wachten op de volgende afspraak (een maand)

Buitenaards

Niet van deze wereld

Heeft geduld en luistert goed en ik voel me op mijn gemak

Prima , voelde mij heel erg op mijn gemak

Prima!!!

Zie bovenstaand, deze omvat alles.

Het was een kort bezoek

Als boven het was een kort bezoek en werd verwezen naar CPI

Goed zoals altijd

Kundig en prettig en duidelijk in de communicatie.

Vriendelijk geholpen en geen lange wachttijd.

Zie boven. Ik onthoud mij van een aanbeveling omdat dat m.i. een persoonlijke keuze.

Klantvriendelijk

Klantgerichte benadering.. Vriendelijke en meedenkend

Zeer prettige en adequate behandeling

Voor zover ik kan beoordelen goede behandeling. Vooral ook is dr. Ham een zeer fijne dokter, waar je je op je gemak voelt.

Prima tandarts

Vakkundig en vriendelijk

Professionele en vriendelijke tandarts

Bryan is écht geweldig!! Daarbij zou de digitale aanmeldpaal beter geaccentueerd kunnen worden. Bijvoorbeeld in het looppad of met een bordje bij de deur. In plaats van een zinnetje op de deur van de administratie

ach

Prettig, rustig.

Zorg goed, service slecht

Online een afspraak gemaakt met inhoudelijke informatie. Deze info komt niet door bij de zorgverleners.

Prettige behandeling

Prima. Kundig en vriendelijk.

Prima. Kundig en vriendelijk.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.