Prima geholpen, op tijd de afspraak nagekomen.

Prima geholpen, op tijd de afspraak nagekomen.

Vlot en precies

Duidelijkheid en begripvol

Uistekend

Heel erg tevreden .

Afspraak precies op tijd.

Vriendelijk ontvangen, je wordt gelijk op je gemak gesteld, wat toch erg prettig is bij een bezoek aan de tandarts. De tandarts die ik nu heb is een mevrouw uit Griekenland maar ben haar naam even kwijt. Waarschijnlijk Magdalena?

Op tijd geholpen en in de stoel geen problemen

Kon meteen de zelfde dag terecht ,top tandarts aardig en lost het kundig op

Op tijd, duidelijk, snel en goed

Op tijd, duidelijk, snel en goed

Prettig

Altijd goede sfeer en relaxt in de stoel

Goed en duidelijk geholpen

Ervaring zeer positief, goed geholpen en duidelijke afspraken in overleg

Word goed geholpen

Laia verstaat haar vak goed

Zie hier onder….

Altijd attent. Goed en vlot geholpen. Mag nog een keer terugkomen voor verfraaiing van een kies….

weer heel fijn goed behandeld

weer heel fijn goed behandeld

Zoals altijd is laia een zeer bekwame tandarts

Super geholpen.

Ik werd op een leuke manier behandeld

Vriendelijk en behulpzaam werd ik behandeld met een grapje en toch ook serieus over bijvoorbeeld dat ik goed mijn tanden moest stokeren.

snel en vakkundig geholpen

Vriendelijk ontvangst

Hoop dat de tandarts blijft

Fijn

Een warm en vriendelijke welkom, uiterst kundig en begripvol tandarts. Super behandeling!

Snel en fijn geholpen

Was gelijk aan de beurt en werd goed geholpen.

zie onder

De houding was vriendelijk, maar de voortgang(o.a. afspraken) en de techniek liet veel te wensen over. Was de planning 2 maanden, uiteindelijk duurde de totale afwikkeling tot definitieve plaatsing van een brugstuk 7 maanden.

Prima zoals altijd

Nauwkeurige controle en behandeling met fluoride. Altijd de vraag of ik klachten heb. Duidelijk advies op bepaalde vragen van mijn kant.

Vriendelijk en behulpzaam

Ik ben erg fijn geholpen door zowel de mondhygiëniste, als door de tandarts. Vooral de hulp van de mondhygiëniste bij het overstappen van rolstoel naar behandelstoel.

Super vertrouwd, altijd goed

Altijd goed

Ik ben heel erg tevreden

Goede service en behandeling, iedereen is erg vriendelijk.

Een fijne behandeling, en vriendelijk.

Fijne behandeling, en vriendelijk personeel.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.