keurig netjes volgens afspraak , op tijd. tandarts is vriendelijk en legt uit tijdens de behandeling uit wat ze gaat doen. prettige ervaring.

Zorgvuldig

Hele fijne tandarts neemt de tijd en is zorgvuldig

Prettige omgang

Vriendelijk en bekwaam

Vriendelijk in omgang, duidelijke communicatie en tips

Geweldige vriendelijke behandeling

Prettig

Fijne behandeling

Mondhygiëniste stelde me op mijn gemak, behandeling was pijnloos.

goede kwaliteit van zorg

controle afspraak makkelijk gemaakt en je wordt goed op de hoogte gehouden van de afspraak door bevestigingsmails. De behandeling wordt goed uitgevoerd.

Vriendelijk en adequaat

Laia was vriendelijk als altijd en binnen korte tijd stond ik weer buiten.

De periodieke contrôle is naar wens verlopen.

redelijk

Goede en vakkundige behandeling

De tandarts neemt haar tijd voor de controle en loopt het hele gebit na en adviseert waar nodig om het gebit goed te onderhouden.

Voelt goed

Yyyyy

Zzzzz

Vriendelijk goede uitleg

Tandarts heel goed, telefonisten niet

Ik ben ontzettend blij met mijn tandarts. Ze is kundig en houdt rekening met mijn wensen. De telefonist(en) zijn een ander verhaal. Erg onaardig als ik de praktijk bel. Daarnaast wilde ik graag een icon behandeling laten uitvoeren. Ik heb de praktijk gemaild maar daar geen reactie op gekregen. Dus toen de praktijk gebeld en (wederom onaardig) werd er verteld dat de praktijk deze behandeling niet uitvoert. Tijdens mijn controle afspraak vraagt de tandarts waarom ik naar een andere praktijk ben gegaan om de behandeling uit te voeren omdat ze die daar ook uitvoeren.

Duidelijk en goede kwaliteit

Nu een paar keer (altijd bij dezelfde tandarts) geweest na verhuizing. Altijd goed geholpen, goede samenwerking tussen collegas. Vriendelijk en beleefd en nemen goed de tijd. Altijd een hekel aan de tandarts gehad. Nu niet meer!

Nathalie is een kundige vakvrouw. Daarnaast staat ze ook open voor een babbeltje. Ze geeft aan als een deel van de behandeling gevoelig is.

deskundig en begrip volle tandarts

tandarts vroeg meteen hoe de laatste behandeling geweest was en of er nog klachten waren .

Goed netjes geholpen aardige mensen

Door communicatie foutje was mijn afspraak eruit gehaald, toch even de tijd genomen om mijn bitje te passen. Prima.

Kundig

Neemt de tijd voor controle

PRIMA LEUKE TANDARTS

PRIMA

snelle en zeer nette behandeling

Attent, positief, maar pijnlijk

Prima geholpen door de arts en haar assistente. Was stipt op de tijd van mijn afspraak aan de beurt. Heb gesproken met de arts over de stand van zaken betreft mijn gebit/tanden, wat beter kan en welke acties nog van toepassing kunnen zijn vanuit tandzorg Heiloo. Uiteindelijk is er wat tandsteen bij mij verwijderd. Ik had het gevoel dat het gereedschap van de arts naast het tandsteen ook vaak mijn tandvlees raakte. Dit maakte de ervaring licht pijnlijk. Zelden met deze pijn bij een controlle weggelopen. Misschien was de harde hand nodig, ik ben tenslotte niet de arts. Verder tevreden met mijn bezoek!

Prima Prima Prima

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.