Prima Prima Prima

zie hieronder

Aanmeldzuil is grote verbetering. Vriendelijke (incl. assistente), vaardige en voor zover ik als leek kan beoordelen deskundige tandarts. Prettig om naar Tandzorg Heiloo te gaan. N.a.v. van mijn recente bezoek is vriendelijkheid bij de receptie klein aandachtspunt.

Vriendelijke, ervaren medewerkers.

Prettig

Vriendelijk en prettig.

Ik ben zeer tevreden over de mondhygiëniste wordt goed geholpen en perfect advies.

Vriendelijk en professioneel

Ik krijg hier altijd goede en nodige behandeling en vriendelijke sfeer.

heel goed9

heel goede ervaring

Het weer de halfjaarlijkse controle. Mail gekregen, bellen en afspraken. Altijd goed ontvangst. Laila nam weer de tijd voor een goede controle.

Zeer prettige tandarts; belangstellend, vriendelijk, secuur & kundig!

Heerst altijd een prettige rustige sfeer. Zegt wat ze gaat doen, geeft uitleg, advies. Vind het nooit vervelend om naar de tandarts te gaan. Heb haar al aangeraden bij andere die opzoek zijn naar een tandarts. Ook een plus, ze komt je persoonlijk uit de wachtkamer halen. Ben zeer tevreden.

Prina

Persoinlijke aandacht en professionele hulp

Heel goed

Ik voel mij heel gewaardeerd bij Laya

een goede behandeling en na nazorg

positief

Zeer fijne tandarts!

Hele vriendelijke en bekwame tandarts.

Deskundig en vakwerk voor mijn gebit!

Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe tandarts en voel mij zeer blij met de behandelingen! Goed advies en overleg.

uitstekend !

behandeling was keurig volgens schema, erg vakkundig en heb geen pijn gevoeld de tandarts en assistente zeer vriendelijk en duidelijk met wat ze gingen doen . kortom dik en dik tevreden

Vriendelijk ontvangen en geholpen

Vriendelijk ontvangen en geholpen

Eerste afspraak samen met zoon van 8 jaar.

Ontvangen in een warm bad. Wat een fijne tandarts en assistente. Veel mogelijkheden in de praktijk aan behandelingen en heel lief voor kinderen.

Goed verzorgd

Goed verzorgt en even kennis gemaakt. Eerste keer daar Goed bevallen

Ik hen prima en snel geholpen.

Alles prima en goed behandeld !!

Plezierige benadering en meedenken.

Wel erg wennen aan het feit dat er vaak weer een andere tandarts is. De naam is vaak niet duidelijk, maakt de keuze bij de vraag wie mij het laatst behandeld heeft onmogelijk. Als ik geen naam invul wordt het formulier niet verstuurd. Heb dus op goed geluk maar een naam ingevuld.

goed. vriendelijk

goed. vriendelijk

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.