Elk jaar weer super goede controle + adviess

Kort en goede controle met een advies voor een zeer slechte kies waar ik zelf nog een keuze moet maken ( trekken , of een kroon plaatsen). Lastig i.v.m. mijn leeftijd (82), en "kostenplaatje"

Snelle behandeling. En vergeet niet dat een tandartsbezoek nooit leuk is.

wat kan ik nog over kwijt

ik heb weinig wat kwijt jullie doen het goed met je werk en ik vind dat me Gebit net zo belangrijk Als bij jullie bij deze heb je mijn mening Groetjes van Koen Siemerink

Het enige wat ik niet begrijp is dat ik nu zou tanden knarsen. Hier is nog nooit iets over gezegd, door de vorige tandarts. Terwijl mijn tanden al lange tijd hetzelfde zijn. De naam van deze tandarts weet ik niet zeker.

Blij dat ze me erbij namen!….nieuwe klant

Vertrouwd En vriendelijke

Als als zeer prettig

Heel heel fijn geholpen door zeer fijne mensen

Er werd gedaan wat ik verwachtte!

Goede informatie.

Zie boven

positief

positief

Professioneel, vriendelijk en luisteren naar de cliënt.

Tandzorg Heiloo kenmerkt zich door professionaliteit, klantvriendelijkheid en luistert naar de cliënt.

Service gericht

Meedenken met de patient en een goede oplossing Aangedragen,

voel me veilig en gehoord .

denken graag met je mee.

Goed behandeld in de behandelkamer, slecht ontvangst aan de balie.

Ik ben heel erg goed geholpen door de tandarts. Vriendelijk, relaxed en professioneel. Het trekken van de kies ging heel erg snel en achteraf nauwelijks pijn gehad. Echt top! Alleen bij de balie werd ik niet eens begroet door Monique Verbaan toen ik binnenliep en mij aanmeldde. Ik vertelde waar ik voor kwam en ik kreeg een star gezicht terug. Kan echt niet.

vertrouwen

vertrouwen

Eerste ervaring met Kanita

Mijn eerste ervaring met Kanita was goed. Zij was erg aardig en lijkt heel kundig maar ik was er alleen voor controle en voor het eerst bij Kanita. Daarom kan ik nog niet een goed objectief oordeel geven.

Fijne behandeling

Professionele behandeling en fijne persoonlijke aandacht. Perfecte combinatie!

Goede bejegening

Respectvol en duidelijk en op tijd

Ik had geen afspraak en kon er snel tussendoor

Top.

Voor de 1 x en mijn ervaring was goed. Erg blij met mijn overstap naar deze tandarts

Goed adequaat geholpen, geen poespas

Tandarts deed alleen het noodzakelijke, was vriendelijk en heeft direct een spalkje hersteld

Een zeer goede tandarts

Vakvrouw, verteld wat er gedaan moet worden en geeft goed advies. Net als de mondhygiëniste alleen maar goede ervaringen.

goede tandarts

goede deskundige tandarts

Deskundig en vriendelijk.

Ik had een prettige ervaring bij de tandarts en mondhygiëniste. Er werd op een deskundige manier gekeken naar mijn gebit. Daarnaast was het prettig dat de tandarts en mondhygiëniste een gesprek aanknoopte.

alles verloopt in goed vertrouwen van de tandarts

De tandarts is altijd serieus met haar vak bezig . Ze legt alles duidelijk uit hoe mijn gebit eruit ziet .

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.