Goed , alleen plan wat ruimer , 10 min gewacht

Heel serieus

Ben bang van tandarts, maar gaan er goed mee om en geeft mij rust

Zeer tevreden over de tandarts en service

In het verleden werd ik vaak veel later geholpen dan op de afgesproken tijd. Dat heb ik altijd als erg vervelend ervaren, vanwege eigen werkafspraken. Tegenwoordig word ik op tijd geholpen en dat is fijn!

Prima tandarts

Prima geholpen

Vriendelijk en hulpzaam

Ik word elke keer vriendelijk geholpen en goed geadverseerd.

Teleurgesteld

Ik heb precies 20 minuten in de behandelstoel gezeten. .37 tot .57 Gaf nog aan de behandelaar Tessa aan dat ik het wel een erg vlotte behandeling vond. Ga ook nog met Info Medics contact opnemen i.v.m de rekening van euro 107, 01 waarvan ik zelf euro 34, 14 moet bijdragen. AGB Code 98098705. U hoort nog van mij, want ik ben niet van plan om hiermee accoord te gaan.

Prima behandeling gehad

Erg goed en meedenken van de tandarts.

uitstekend

De behandeling werd uitgevoerd op een professioneel en vriendelijk manier, met de gewenste resultaat. Uitstekend

Aardig en duidelijk.

Prima!

Vriendelijk personeel. Goede behandelingen. Tandarts liet mij zelf mee beslissen.

Prettige omgang.

Gewoon goed.

Prettig geholpen

Fijn geholpen op een duidelijke en prettige manier, over de toestand van mijn gebit en wat me te wachten staat.

Hele fijne tandarts!!!!!

Hij controleert heel goed en nauwkeurig je gebit ook is hij heel attent en weet dat je bij een eerder bezoek half jaar geleden een hernia had ...ik vind dit zeer attent

Fijne tandarts

Goed geholpen en fijne sfeer

Duidelijk en vriendelijk

Ik ben een nieuwe klant. Goed geregeld en duidelijke uitleg bij alles wat ze doen. Enige wat ik mis is een spoel bak naast de tandarts stoel.

Fantastisch

Totaal geen na pijn gehad , goed gevoel van over gehouden

Kundige mensen, fijn contact, goede service om afspraken te maken

Vriendelijk

Goed ontvangen. Vriendelijke en kundige tandarts. Heel tevreden.

zo goed en vriendelijk als altijd

Bryan Ham is een plezierige man en een goede tandarts

BEZOEK 24-9.ZEER LUIDRUCHTIGE PAUZE WAARBIJ IK VANUIT DE WACHTKAMER KON MEEGENIETEN OVER HYPTHEEKKWESTIES VAN EEN DER AANWEZIGEN. PAUZE LIEP 10 MIN UIT MOEST VRAGEN NAAR NAAM ASSISTENTE. NIEUW? ENIGSZINS ONHANDIG MET DE STOEL. WERKTEN IN SPIEGELBEELD (LINKSHANDIGHEID?). WAT VOOR PATIENT ONRUSTIG BEELD GEEFT. IS GEEN WAARDEOORDEEL MAAR SIGNALERING TANDTECHNISCH IN ORDE

Helemaal goed

Goed en vriendelijk geholpen

Rustig en gedegen gedaan

Rustig en gedegen gedaan

Goed en vriendelijk

Goe en vriendelijk

Vriendelijk en deskundig geholpen

Ben al jaren naar volle tevredenheid patiënt bij voorheen CPI nu TEC.

De Strandwal 22 g

1851 VM Heiloo

072 533 1995

info@tandzorgheiloo.nl

Over Tandzorg Heiloo

Vindt u een gezond en sterk gebit belangrijk? Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de mondhygiëniste of preventieassistente.