een beetje opdringerig naar de mond hygiënist allerlei argumenten zoals diepe pockets maar bij de hygiënist kwam dit niet eens ter sprake en kreeg ik alleen maar complimenten.
Altijd Gezellig Goed en Klantvriendelijk.
Ik ben al 9 jaar klant van Naila. Dat is fijn, zeker voor mijn autistische zoon. We weten waar we aan toe zijn en we weten hoe Jaila en haar assistente werken. Het is elke keer weer een fijne ervaring waarbij er goede kwaliteit wordt geleverd en een gezellige sfeer aanwezig is.
Ik vind het jammer dat als je om 8 uur een afspraak hebt als eerste cliënt, dat je dan pas op 8.10u aan de beurt bent. Ik heb ook mijn best gedaan om er zo vroeg op tijd te zijn. Verder aardige mensen. Ik heb alleen geen idee door wie ik behandeld word.
Goede ervaring , vakkundig uitvoering , vriendelijk ontvangst
Behandeling uitstekend gedaan
Ik kon snel na mijn melding van breuk in frame geholpen. Binnen dag kon ik gerepareerd frame ophalen.
Uitstekend geholpen
Vriendelijk en deskundig, hoewel een bezoek aan de tandarts / mondhygiënist nooit een prettig vooruitzicht voor mij is, voel ik mij bij Kaan op mijn gemak.
We hebben nu al een paar keer een andere tandarts gehad, zonder overleg overigens. Dat vinden we vervelend.
De diverse opties werden vooraf duidelijk besproken. Behandeling liep goed, er werd vooraf gezegd wat gedaan zou worden. 2 kronen plaatsen is me meegevallen Ik heb een naam ingevuld maar dat is denk ik niet juist. Ik weet de nasm niet
De kundigheid en vriendelijkheid van de behandelaars was prima. het min puntje: ik kwam voor een spoedafspraak voor een fistel aan de onderkaak met lichte pijn bij kauwen. ik had de indruk dat ze me wilden controleren voor een reguliere beurt. Ik kon mijn verhaal niet goed kwijt en werd direct naar de stoel verwezen. Ik heb toch doorgezet. De behandeling is verder goed en kundig uitgevoerd.
De mondhygiëniste was zorgzaam, kalm en vriendelijk.
Ik had enorm pijn tijdens de behandeling , Voor paar dagen kunde ik niet makkelijke ete. Nu na een week mijn tandvlees nog rood en heel gevoelig. heel zwaar handen, niet meer bij hem .
Kies afgebroken, eigen tandarts op vakantie, maar toch dezelfde dag bij collega tandarts geholpen.
Geen pijn de volgende dag dus zeer goed behandeld
Nu
Keurige behandeling En altijd op tijd.
De mondhygiëniste heeft mij goed voorgelicht en verteld wat er ging gebeuren.
Ik heb al heel lang angst voor de tandarts, waardoor ik vaak mijn gebit heb verwaarloosd en pas naar de tandarts ging als ik heel veel last had en het al te laat was. Nu zit in denk ongv een jaar bij kate, zij houdt zoveel rekening , is rustig, verteld wat ze allemaal doet, ben zo blij met haar. Voel me echt steeds meer op mijn gemak bij haar en vind het steeds minder erg om naar de tandarts te moeten gaan. De rest van de collega's zijn ook heel vriendelijk.
Ik voel me op mijn gemak en er hangt een prettige sfeer.
Fijn geholpen door de vriendelijke tandarts
Goede behandeling en met zorg en duidelijkheid
Tandarts is zeer kundig en precies. Ze is ook sympathieke en luistert goed naar je wensen
Kopenhagenlaan 7
3137 NP Vlaardingen
U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.