Geweldig en snel van mijn kiespijn af

prima tandarts

goede en snelle hulp bij ontsteking en vriendelijk personeel

Correct behandeld

Prima!

Afspraak netjes optijd.goed overleg met tandarts over toekomstige stappen.

Goed geholpen

Vakkundig en Specialistisch

Mijn ervaring was voor het eerst in heel mijn leven in een woord Super!

zoals altijd . perfect

Kundig en alles precies op afspraak. met een nette en vriendelike ontvangst

Fijne tandarts

Goed geholpen

onderling met collega aan het praten

onderling met collega aan het praten, wat mij geen prettig gevoel gaf. ik lig op de stoel en er worden hele gesprekken gevoerd en ik word genegeerd... vind ik geen positieve ervaring, dat is anders geweest...

Top tandarts.

Kom al jaren naar deze praktijk, vriendelijke sfeer en aardige tandarts! Top bedankt!

Heb een goede tandarts en mondverzorger

Beide heb ik al heel lang

Goede behandeling

Tevreden

Ik ben tevreden met de geboden service

Prima tandartspraktijk, goed bereikbaar.

Over het algemeen prima tandverzorging door mondhygiëniste en tandarts. Afspraken worden per e-mail bevestigd. Je ontvangt een herinneringsmail daags voor de afspraak. Vriendelijk baliepersoneel. De laatste keer was men vergeten te melden dat de afspraak naar een andere mondhygiëniste was verzet.

Goed werk gedaan

Fantastisch

Aardig , geruststellend, vakkundig

perfect

perfect geholpen net als altijd

Tot nu toe ben ik tevreden patiënt in deze praktijk.

Mijn ervaring is dat ik professioneel geholpen wordt zeker bij de tandarts maar ook bij de mondhygiëniste. Ook wordt er goed overlegd bij de behandelingen.

Goede zorg met aandacht voor de mens

Er wordt gevraagd hoe het met je gezondheid gaat. Er wordt goed gekeken en overlegd hoe het met je gebit gaat. Op een prettige, professionele manier.

Snelle en goede service en adviseringen voor mijn gebit.

Proffesioneel en vriendelijk

Professioneel en vriendelijk

Tevreden

Ik had 2 afspraken: 1 bij de mondhygieniste en aansluitend 1 bij de tandarts. Ik werd keurig op tijd geholpen en de afspraken sloten prima bij elkaar aan. Beide dames waten zeer vriendelijk.

Aardig, vriendelijk en ervaren tandarts en vriendelijk assistenten.

alles was naar mijn zin

de mondhygieniste was heel vriendelijk en bekwaam,heel geduldig

Dr. Naila is een professionele en betrouwbare tandarts.

Dr. Naila Hafeez is een professionele tandarts. Mijn tanden worden bij haar altijd goed behandeld. Daarnaast is zij betrouwbaar, bijv. ze raadt geen behandeling aan tenzij deze nodig is. Het enige minpuntje is dat soms moet je meerdere weken wachten op een afspraak.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.