Fijne mensen en zeer aardige

Ga zo door

Goed net behandelt

top

top geholpen door de mondhygiëniste, aardige dame

Zeer goed en geduldig met angstige patiënten

kan niet beter

altijd voldoende tijd en aandacht,en een goed advies

Niet goed geïnformeerd over een niet vergoede handeling

Na mijn bezoek volgens de afspraak voor mijn gebit controle schets het mijn verbazing dat er plotseling een rekening op de mat viel van “ Infomedics van € 7.04 “ zolang wij (ik ) patiënt zijn in uw praktijk voorheen Fons Scholten ,is het nooit voor gekomen dat wij (ik) na een reguliere controle beurt een rekening krijgen van een extra handeling die zou zijn verricht. Op een klacht van mij aan de behandelende arts dat er rechts boven in iets gevoelig is bij koud drinken c.q spoelen was haar antwoord , ik doe er wel wat fluor op . Ik stond op en zij verzekerde mij dat het gebit er nog goed uitzag . Op mijn vraag u zou er wat fluor op doen was haar antwoord ; dit heb ik al gedaan ; haar advies 3 uur aan die zijde niet kauwen. Er is dus niet gecommuniceerd over extra kosten . In afwachting op uw antwoord

toppers

Top tandarts

Vriendelijk behandeld

Zeer goed geholpen

Prima zorg en en behandeling.

Uitstekende zorg en nabehandeling.

Goed geholpen

Ze werken Zorgzame en professionele

Ze werken Zorgzam en eerlijke en professionele

Uitstekende zorg

Zorgvuldige controles en tijdige ingrepen!

Prima en zorgvuldig

Aardige mensen.

De tandprothetucus werkte secuur en nam de tijd om geduldig vragen te beantwoorden en gaf ruimte om mij als klant serieus te nemen.

Prima behandeling

Bezoek aan de mondhygiënist verliep uitstekend. Prettig, bekwaam en klantvriendelijk

Heel tevreden over Naila

Gweldig en heel snel geholpen

Stuk van een voortand afgeboken. gebeld en kon diezelfde dag langskomen. .e.e.a. is weer keurig opgeknapt.

Heel goed

Was bang maar heel erg goed werk gedaab

De zorg is goed maar het systeem wordt heel vervelend! Eerst op een andere naam een afspraak krijgen en wel met mijn gegevens erbij of ze zeggen ineens dat ik niet ben verzekerd al ben ik dat wel is het systeem weer van slag en zotten ze weer met verkeerde informatie en als klap op de stok krijg ik een rekening met heel verkeerde lnformatie (verkeerde gegevens, verkeerde zorgverzekering waar ze het gedeclareerd hebben) pffff ben er klaar mee elke keer zoveel gezeur waar je achter aan moet gaan

Altijd goed vibes bij de tandarts

prima praktijk

het is een goede praktijk met aardige medewerkers

Keurig op tijd en zeer zorgvuldig

Er word gelijk gekeken naar de oorzaak.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.