Betrokken team wat mee denkt met de patiënt

Behandeling naar mijn wens

Behandeling naar mijn wens en een luisterend oor

Vertrouwd en goede adviezen

prima en perfecte behandeling

zoals hierboven aangegeven

Klasse

S'morgens gebeld de zelfde dag geholpen geholpen aan mijn gebroken voortand, niet door mijn eigen tandarts maar door een vervangende tandarts maar perfect opgelost.

vriendelijke assistentes

vriendelijke assistentes snelle service

Snel en goed geholpen

Vulling uit mijn voortand, ik kon na een week komen. Doordat er eerder ruimte was, werd ik een dag later gebeld en ben die zelfde dag geholpen.

zeer goed en snelle behandeling

Na mijn verzoek , van uitgevallen "Croon "werd ik snel geholpen dank daarvoor Reparatie is uitstekend verricht

Uitstekende zorg

Goede uitleg over staat van het gebit en aandacht voor de persoon

Goede aardige tandarts

Vind het alleen jammer dat ze nooit op tijd zijn. Ook al ben je de eerste.

vriendelijk , perfect geholpen

vriendelijk en snel geholpen

Matig

Er was een mogelijkheid om na de behandeling mijn mond te spoelen

Zeer prifessioneel en kundig.

En zeer gastvrij. Mijn gegevens waren nog niet door gegeven doir mijn voormalige tandzorg. Ondanks dat was ik welkom en kreeg de nodige zorg op dat moment. Na mijn eerste bezoek ben ik zeer onder de indruk geweest.

Prima geholpen

Prima geholpen!

Altijd een prima behandeling in een relaxte sfeer

Zie boven

Ik word altijd fijn en kundig geholpen

Mijn ervaring zowel als bij de tandarts en mondhygiëniste is goed. Ik word fijn en kundig geholpen.

Uitstekend.

Nauwkeurig en aardig tandarts, mondhygieniste en de personeel..

Duurt lang

DIV malen wezen happen gebit steeds kwijt

Een noodzaak waar je graag naar toe gaat!

Aangename sfeer, goede afspraken (zeker wanneer er kosten aan verbonden zijn best belangrijk). Een zeer vakkundige behandeling die voor mij de redding van mijn gebit inhoud. Kortom ik kom hier graag. Hugo Former Putterhoek.

Heel gemoedelijk

Hele aardige lieve meiden , je word ontvangen met een grote vriendelijke glimlach..

Zie volgende mededeling

Ik heb al eerder gereageerd! Ik ben keurig geholpen zoals altijd. Groetjes Krijn van Halewijn.

Tandzorg prima

Super goed geholpen en fantastisch praktijk

Prima vakkundig

Een prima praktijk met vakkundig personeel. Zeer betrokken en vriendelijk.

Heel goed, snelle service

Belde met probleem met gebit en kon snel komen en werd heel goed geholpen. Probleem opgelost Ben erg blij met Naila als tandarts

Afspraak binnen 24 uur en gelijk gerepareerde vulling.

Oude vulling was gebroken. Scherpe randen. Kon de andere dag al terecht en is direct gerepareerd. Hulde aan het team en tandarts Maila Hafeez.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.