Zoals altijd goed.

Aaardige secretaresse, goede mondhygienist, en de tandarts en assistente zoals altijd vriendelijk en behulpzaam. De tandarts geeft zoals altijd een goed behandel advies.

Tevreden!!

Perfect werk en super vriendelijke tandarts en personeel!

Proffesioneler

Vriendelijk, goed en voert haar werk nauwkeurig uit

Snel geholpen, vlotte reparatie

Voor reparatie prothese afspraak gemaakt. Bezoek verliep vlot. Reparatie was in middag gedaan. Kreeg al snel bericht dat prothese klaar was.

Controle was prima

Waar was de tandarts?

Ik had een afspraak bij de mondhygieniste, gevolgd door een afspraak bij tandarts Naila. Ik werd keurig op tijd binnengeroepen bij de mondhygieniste en zij ging aan het werk. Opeens vertelde zij dat ze ook de controle van de tandarts ging doen en ook toen dat nodig bleek een tandhals ging vullen. Ik had dit nog nooit meegemaakt en werd er nogal door overvallen. Ik heb thuis meteen op google gezocht wat de bevoegdheden van een mondhygieniste zijn en het bleek dat zij niets gedaan heeft wat niet mag. Ik was hier echter liever vooraf over geinformeerd in de praktijk. En over de reden waarom de tandarts er niet was kreeg ik slechts vage antwoorden. Jammer dat dit zo gegaan is.

Erg goed

Ondanks dat ik een enorme angst patiënt ben door mijn PTSS zijn ze erg geduldig en begripvol

Goede tandzorg. Fijne communicatie.

Goede omgang met de patiënt. In alle opzichten.

Altijd fijn geholpen

Professioneel, sympathiek en op tijd.

Mijn Tandarts vind ik geweldig.

Ga zo door

Goed wij zijn tevreden houden zo

Verschrikkelijk!!

Unprofessional!!

Goed behandeld

Zowel bij de mondhygiëst, als bij de tandarts prima geholpen.

Vriendelijke tandarts

Fijne vriendelijke tandarts die uitlegt wat ze doet.

Wordt goed geholpen

volgens verwachting

op tijd voor mijn dubbelen afspraak, dus niet te lang hoeven wachten en gedaan wat gedaan moest worden en nieuwe afspraak voor wat niet tijdens controle gedaan kon worden

Heel goed geholpen

Prima geholpen

Vriendelijke en kundige mensen!

Zeer vriendelijke personeel, ze houden contact door regelmatig te vragen: gaat het nog?! Wij komen van Hoek van Holland, hebben we ook goede ervaringen mee. En nu in Vlaardingen ook zeer goed!

Goede kennis in huis,prettig geholpen

Fijne tandarts en mondhygiëniste

Zó blij met mijn tandarts! Ze stelt je op je gemak, legt alles goed uit, neemt de tijd en is erg goed in haar vak!

Uitstekend!

Uitstekend!

Ik ben goed geholpen

Aardig personeel. Helpen me goed en geven tips als dst nodig is

Goede ontvangst en prima behandeling

Goede behandeling

Goed en vriendelijk

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.