Ervaren en goede tandarts

Precies en perfect

Vakkundig

Goede uitleg en adviezen

Adequate zorg, niet te lang nadenken probleem getraceerd en verholpen.

Ben al een paar jaar patiënt en altijd is er een vriendelijk welkom en zowel bij de mondhygiënist als de tandarts wordt er zoveel mogelijk gedaan om je op je gemak te stellen. Ik moet zeggen dat deze club zorgverleners de patiënt op de eerste plaats als mens zien.

Stukje van mijn 36 ...... Kon vlot geholpen worden, gelijk met de h.j. controle.

Ik hoop dat onze tandarts nog lang onze tandarts blijft.

Goede ervaring

Had mijn kroon gebroken. En kon heel snel terrecht om het te maken. De tandarts en assistent zijn een top team.

Ik bel de dag maar gelukkig blijft Rebecca mij continue helpen

Vriendelijk en kundig

Naila is altijd vriendelijk en een echte vakvrouw

Was goed

Goed geholpen.

Keurig op tijd geholpen. Het betrof een jaarlijkse controle en het reinigen van het gebit.

Fijn zoals altijd

Fijn om altijd hetzelfde vertrouwde gezicht te zien. Naila is goed in haar werk, helder in haar communicatie en kent haar patienten. Mijn kinderen ontwikkelen in ieder geval geen angst voor de tandarts bij haar en mijn gebit is er een stuk beter aan toe door haar zorgplan.

helemaal top

Zit al vele jaren bij deze tandarts, na de nodig ervaringen kan ik wel spreken van een hele goede praktijk altijd eerlijk advies en een super goede behandeling top en een dikke pluim

Ik ben goed geholpen.

Ik ben goed geholpen en de Tandarts was vriendelijk.

snel en goed geholpen

kon gelukkig direct terecht goed en snel geholpen

Goed en netjes geholpen.

nog tevreden.

Top behandeling

Naila en assistente zijn kundig. Ze behandelen je niet als patiënt maar zijn geïnteresseerd in de persoon die ze behandelen. Op deze manier voelt het heel vertrouwd om geholpen te worden. Ook andere ziektes worden besproken met medicatie zodat ze weten wat de eventuele risico afweging moet zijn bij een behandeling. Ook de prettige lieve manier waarop je wordt benaderd is groots

HET PERFECTE TEAM.

Ik heb Naila al heel lang als tandarts en nog steeds zeer tevreden. Pas een voortand gebroken, deze op korte termijn op een goede en correcte manier behandeld. Ik heb een moeilijk behandelbaar gebit met onder een element, waar ik veel last en pijn aan had. Deze is door Naila en de prothese technicus op een perfecte en professionele opgelost. Dus kort geformuleerd een PERFECT TEAM.

Gewoon goed

Geen lange wachttijd. Vriendelijke en professionele tandarts

Heel goed geholpen

Vakmensen

Ben heel tevreden met mijn tandarts(e). Effectieve reparaties en snelle en pijnloze behandeling. Kom graag elk half jaar terug, was vroeger schijtbenauwd.

Fijn geholpen

Kwam voor controle, werd snel geholpen, er werd goed gekeken en even wat tandsteen weg gehaald. Was zo weer buiten.

Goede behandeling

Tevreden met de behandeling

Noodzakelijk kwaad

Nooit een plezier om naar de tandarts te gaan, maar het moet nu eenmaal. Vreemd is het wel dat wij dachten behandeld te worden door een tandarts, maar nu blijkt dit een tandheelkundig medewerker te zijn. Ze doet het prima en is heel aardig, maar is blijkbaar geen tandarts. Ze staat hieronder dus ook niet in het rijtje van tandartsen. Dus kies ik onbekend. Is ook niet meer te vergelijken met vroeger. De tandarts kende het hele gezin en er was nog tijd voor een persoonlijk gezellig praatje.

Ik kom al heel lang bij naila, stap voor stap heeft ze mijn gebit weer gezond gemaakt geeft goede adviezen. Heb onlangs een uitstap gemaakt voor een implantaat, ben wel blij dat zij de kroon plaatst voelt vertrouwd .

prettige behandeling

Goede aandacht voor m'n gebit en accurate behandeling

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.