positief!

Voor het eerst naar Tandzorg Vlaardingen , in verband met sluiten tandzorg Hoek van Holland. Netjes ontvangen bij de receptie. Goed en deskundig geholpen met duidelijk uitleg wat er gaat gebeuren bij de preventie assistente en de tandarts.

Goede pijnloze behandeling

Prima geholpen en goede uitleg

Professionele hulpverlening !

Behandeling is correct en vriendelijk

Vriendelijk, relaxed en effectief, bravo !

X

Keurig en professioneel ontvangts en vriendelijk.

Vriendelijke personeel en goed professioneel vakkundig.

snelle hulp bij een scheur in mijn mijn plaatjevan het bovengebit

Ik kon het gebitje voor een bepaalde tijd, s morgens, brengen en s middags kon ik het weer ophalen.

Ik bent tevreden

Ik ben heel tevreden

Alles ging goed

Ik kon snel terecht en werd vriendelijk en adequaat geholpen

Prettige en proffesionele behandeling

Fijne tandarts!

Ik ben aardig bang als het op de tandarts aankomt, ik moet zeggen sinds ik hier ben word ik heel goed er door heen gepraat als ik wat heb en daardoor ga ik wel met iets Minder angst!

Prettig geholpen met ruim voldoende uitleg.

Zonder gespannen te zijn wegens slechte ervaring in het verleden, ben ik pijnloos en vakkundig geholpen, wat betreft het aanmeten man een geintje heb ik ruim voldoende uitleg gehad over de te volgen behandeling.

Goed en duidelijk

Ze is heel aardig en heeft er begrip voor als patiënt. Ze legt goed en duidelijk uit wat ze gaat doen en neem ook de tijd je voor

Geweldig!

Zoals altijd vriendelijk en prima behandeling!

Het is niet prettig dat je soms weer een andere tandarts krijgt

Prima zorg.

Alleen de muziek vind ik vreselijk in wacht- en spreekkamer. Een wat rustgevender muziek zou ik prettiger vinden. Maar persoonlijk vind ik dat muziek niet thuis hoort op de werkvloer van een tandarts.

Heel goed

Ben heel tevrede

Fijne zorg voor de kinderen, bij de tandarts die wij hebben.

Kundig , vriendelijk en duidelijk

Snel geholpen

In het weekend kreeg ik een probleem en maandagmiddag kon ik meteen geholpen worden.

Uitstekend perfect

Vervelend dat de receptie in de ruimte zit met de wachtkamer

100% zorg

100%Goede Zorg

Snel en vakkundig geholpen

Ik ben goed geholpen. Op tijd en vakkundig.

Ik werd snel en vakkundig geholpen

Ik ben tevreden

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.