Nog weinig over te zeggen

Ben pas 1x geweest. Moet nog kijken hoe de vervolgafspraken lopen.

Vriendelijk en deskundig

De medewerkers zijn altijd heel vriendelijk, de tandarts legt uit wat er gebeurt en doet haar werk goed.

Goede uitleg over wat ze ging doen

Zoals ieder bezoek , gewoon goed

Vriendelijke mensen zeggen wat ze gaan doen, en doen wat ze zeggen.

zoals verwacht mag worden

De behandeling was goed en verliep in een prettige sfeer. Wel kon de behandeling niet starten op de afgesproken tijd. De mondhiegionist had hier een goede verklaring voor en daarom nam ik de vertraging van ongeveer 20 minuten voor lief.

Erg onpersoonlijk, slechte communicatie erg negatief

Ik werd erg onbeleefd benaderd . Kortaf en als een nummer . Snel en erg zakelijk . Er werd mij verteld dat er 5 jr geleden voor het laatst een foto was gemaakt wat niet klopt . Ik ben twee maanden geleden geopereerd in het ziekenhuis aan kaak , ik vroeg hoe dat eruit zag ,daar werd overheen gepraat . In het ziekenhuis warenfoto’s gemaakt en daar waren geen gaatjes op te zien geweest .Nu had ik plots wel een gaatje .. die ik zelf dus niet waarnam op de foto . Terwijl de tandarts met een haakje in mijn mond bezig was .. ik haar aankeek . Keek zij alleen maar naar een scherm dus niet waar ze mee bezig was . Toenik zei dat het pijnlijk was wat ze deed reageerde ze niet .. bleef naar het scherm kijken en met de haak in mijn mond bezig . Bizarre afspraak . De assistente liep neuriend rond tijdens de hele afspraak .. ook bijzonder . Tandarts was tevens erg slecht te verstaan .. kortom geen beste eerste indruk

Hele goede ervaring

Voor de eerste keer bij deze tandarts. Ze stelt je gelijk op je gemak, legt alles uit, neemt de tijd voor je. Echt een aanrader! Ook de assistente was heel aardig! Ook bij de mondhygiënist geweest. Voor hem geldt hetzelfde als voor de tandarts!

Super professionele en aardige personeel daar!

De tandarts is rustig. Leg alles uit wat ze gaat doen. Checkt regelmatig of het nog goed gaat met mij tijdens de behandeling.

Uitstekende behandeling en advies

Altijd goede behandeling

super

ben geen fan van de tandarts (ervaringen van vroeger) maar deze is gewoon goed. ze houden rekening met je. ga een stuk fijner er naar toe.

Snel geholpen

Snel geholpen bij reparaties

goude behandeling

zie boven

Gewoon goed

Naila Hafeez is een heel vriendelijk en zeer bekwame tandarts.

Heel goed geholpen

Netjes behandeld

super goed

zit al jaren bij deze tandzorg ,wat mij betreft kan ik alleen maar zeggen dat ik hele goede ervaringen heb ben zeer tevreden over alles en iedereen van tandzorg

Goede zorg

Netjes, vakkundig en vriendelijk. Persoonlijke aandacht is goed. Kortom zeer tevreden

Quick and sufficient.

I like the man he is jovial and informative. I did mention towards the end, a feeling of roughness on the top left incisor I thought it could be polished but was surprised when a grinding tool was used. Plus I think it is unacceptable that I could not rinse my mouth whilst seated there was a lot of blood, but I had to get water from the tap myself. This as been the case since the end of COVID if there is a reason then please let me know.

Goed op tijd aardig en professioneel

De cliënt centraal, duidelijk verhaal

Goed alle handelingen doorgesproken en alles laten zien.

goed ingelicht

er werd mijn verteld dat een elektrische tandenborstel beter werkt heb ik ook aangeschaft er werd tijd genomen

mondhygiënist Kaan

nadat ik mijn lichte angst voor deze afspraak had uitgelegd, werd ik behandeld met aandacht voor mijn situatie en kan zeggen dat ik de volgende keer veel minder ongerust zal voelen aangezien mondhygiënist Kahn erg voorzichtig doet en me op mijn gemak stelde door alles uit te leggen terwijl hij zijn werk deed. Ook goed advies gekregen betreft mond en tand verzorging.

Ontvangst: vriendelijk, rustig, aandacht.

Ik voelde me heel ontspannen.

Toppertjes

Al meerdere keren contact gehad met de supervriendelijke Selma voordat ik voor het eerst op de half jaarlijkse controle kwam. Mooie praktijk. Iedereen erg klantvriendelijk. Leuke Portugese tandarts. Ze legde precies uit wat ze ging doen Fijn om hier patiënt te zijn!

Goed en snel geholpen!

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.