Ik heb laatst een tand getrokken, geen pijn geen bloeding.

Vriendelijk geholpen

Mijn ervaring was goed, vriendelijk ontvangen door het personeel gebit tandsteen vrij gemaakt.

Goed geholpen

Heel goed geholpen met mijn pijn en mijn behandeling.

Niet slecht ook niet het aller beste.

Het is mijn eerste keer , hoop wel dat de behandelingen Iers meer naar wens zou gaan .

Totaal geen angst gehad

Ik ben super geholpen en gerustgesteld

Een fijne tandarts

Een klantvriendelijke en deskundige tandarts, ook de assistente zijn zeer vriendelijk.

In het verleden nare ervaring gehad en ben nu voor de eerste keer bij jullie op half jaarlijkse controle geweest , moet weer gaan ervaren

Een beetje naar.

Ik heb positieve waardering voor de praktische uitvoering van de controle. Een vraag over mijn tandpasta met de instrumenten nog in mijn mond. ik kon niet direct antwoorden. Ook was er een vraag over mijn gebruik van tandragers. Aanbevolen werd dat meerdere keren te doen per dag. Ik vind dat belastend en tijdrovend en vroeg of de dames dat zelf ook deden. De assistente antwoorde op tamelijk beslissende toon dat ze dat wel 4 keer per dag deed. Ik heb gesprek toen maar gestopt maar denk iedere avond bij mijn interprox sessie aan dit bezoek.

Best wel goed voor de eerste keer geweest.

Goed, ben naar jullie gegaan omdat ik niet tevreden was over de tandarts die ik voor jullie had. Kies zit al ca 2 jaar los, en in december nog geweest aan gegeven last te hebben en ze hebben er niks aan gedaan. Verder overal pijn aan bijna al mijn tanden sinds ik daar in december geweest ben.Jullie zagen het meteen en er komt een afspraak voor het trekken, en verdere behandeling, Hoop eindelijk een fijne tandarts te hebben gevonden. Tot nu toe weer goede hoop.

Ik ben tevreden

Voor de eerste maal bij deze tandarts. Tot nu toe tevreden

Fijne tandarts

Prima!

Vriendelijke tandarts en ass.duidelijk over behandeling.

Snel en goed geholpen

Vlot geholpen. Weinig hoeven wachten. Aardige mensen.

Ben vriendelijke geholpen door baliemedewerkers en door mijn mondhygiëniste ze heel vriendelijke en professioneel

Snel en plezierig geholpen .

Nvt

Kundig, vriendelijk, duidelijk

Zoals hierboven

fijn geholpen

Slecht gebit, maar wordt altijd goed geholpen

Kundig en vriendelijk

Zonder pijn en met goede uitleg geholpen

Goed geholpen

Rustige en professionele en klant klantvriendrlijke benadering

Ik werd snel en kundig geholpen

Mijn afgebroken tand werd nog mooier hersteld dan voordat deze afbrak!

Vriendelijk en servicegericht

zie boven

Geen probleem

Hele goede service

Ze zijn profesioneel en klantvriendelijk

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.