Prima beoordeelt en een goede uitleg.

Na een crontrole doorgestuurt naar de kaakchirurg.

Dochter goed geholpen

Lieve rustige tandarts, waardoor mijn dochter rustig in de stoel zat.

Prima.

Patiënt vriendelijk. Goede zorg.

Heel goed

Ik heb een fijne tandarts (al vind ik tandartsen helemaal niets) Er werken bij Tandzorg Vlaardingen vriendelijke behulpzame medewerkers.

Aardige mensen, stellen je op je gemak.Nemen de behandeling met je door, eerlijk en duidelijk.

half jaar controle

Matig

Ik kwam voor mijn prothese deze zou binnen en week klaar zijn. Dus niet het werd twee weken dat kan gebeuren. Maar dat je blaren in je mond staan van het oude daar wordt niet om gevraagd.. op ze Hollands gezegd “ schijt aan u..” dus twee weken pap gegeten.

Tevreden

Rustig en vriendelijk geholpen

als vanouds goed

vertrouwt

Deskundige en vriendelijke praktijk!

Deskundige en vriendelijke praktijk!

Goede tandzorg

Snel en prettig geholpen.

Mijn afspraken bij de tandtechnicus zijn tot nu toe goed bevallen.

Blij met deze tandarts

Goed geholpen, fijne communicatie, superblij met deze tandarts.

snel en vakkundig geholpen

kon snel terecht, zelfs de pauze werd opgeofferd zodat ik pijn vrij het weekeinde in kon

Lieve dame, goeie behandeling en gezellig praatje.

Lief dat deze dame altijd onthoud wat er gaande is in m’n leven. Altijd een gezellig praatje, en een goeie reinigende behandeling voor m’n gebit. Gewoon super tevreden

Nette ontvangst, door tandarts duidelijke uitleg.

Duidelijke communicatie

Na een controle waren er bevindingen en dit is direct besproken en een begroting uitgebracht.

Best wel goed

Over het algemeen ben ik tevreden alleen bij mijn laatste bezoek, eerst aan de mondhygiënist en daarna aan de tandarts, duurde het wachten op de tandarts behoorlijk lang: meer dan drie kwartier. Ik neem aan dat de mondhygiënist aan de tandarts meldt dat de behandeling klaar is. Waarom het dan toch zo lang moest duren?

Super vriendelijk en betrokken medewerkers.

Elke keer als we daar zijn. Worden we gezien en gehoord. De tandarts heeft het beste voor ins voor. Ze geeft passend advies en hulp. Baliemedewerkers zijn vriendelijk en proberen zoveel mogelijk met je agenda te werken. En doen nooit moeilijk als je een afspraak wil verzetten.

Superrelaxed

Superrelaxed

Correct, vriendelijk, op tijd, duidelijke uitleg

Snelle hulp toen ik een ontsteking bij een kies had. Telefonisch goed bereikbaar. Vriendelijke tandarts. Geeft duidelijk uitleg wat en waarom ze iets doet/gaat doen.

Deskundig, op tijd, vriendelijk

Zowel bij de balie als bij de tandarts vriendelijk, deskundig en snel geholpen.

Gaan netjes om met de klanten

En ze zijn heel erg eerlijk tegen de klanten. Je krijgt een rekening in plaats dat je gelijk met betalen.

Prima, netjes en professioneel.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.