Als patient sta je je hier echt centraal.

Prima!

Goede uitleg en klantvriendelijk

aardig personeel, en goed behandeld.

aardig personeel, goede uitleg.

Prima geholpen.

Weinig uit loop.

Gewoon goed

Al jaren prettig en goed geholpen,leuk contact met het personeel.

Rustig en zorgvuldig prima

zoals verwacht, ken de tandarts al langer vooralsnog altijd prima... ook de assistente

Noodzakelijk gebeuren.

Onderhoud aan het gebit is noodzakelijk, ze hebben beide hun werk goed gedaan naar mijn insziens.

Ik word altijd prima geholpen.

Totaal geen service

Ik had 2 afspraken bij de tandarts voor controle en daarna bij de mondhygiënist. Toen er al een kwartier over mijn afspraaktijd heen was, ben ik gaan informeren aan de balie. Het bleek dat de tandarts er niet was en de mondhygiënist mijn controle zou doen. Ik ben daarover niet geïnformeerd! Er is een mevrouw weer naar huis gestuurd omdat het niet doorgegeven was dat de tandarts er niet was. Ontoelaatbaar!

Ik had zeer pijn bij mondhygiënist

En ik moest lang wachten tot bij tandarts gaan ik had 2:30 afspraak maar ik was 14:45 bij tandarts

goed team en goed geholpen

Ik heb ervaring bij tandarts Najila erg goed

En ervaring bij mondhygiëne erg goed

Fijne praktijk met goed advies

Fijne praktijk met kundige medewerkers , goed en eerlijk advies

100%

gede serv

Mijn behandeling is goed behandeld

een fijne tandarts

Tandarts geeft duidelijkheid

Problemen met een loslatende brug. Adequaat tijdelijk oplossen, dan pas nieuwe brug.

Best wel goed maar wel prijzig achteraf.

Ik ga voor een periodieke controle € 25,27 en 1 gaatje € 53,20 maar als ik dan na 20 min buiten sta en €198,73 armer ben vind ik dit toch aan de hoge kant. Er kwamen ook 2 foto"s bij € €37,24, 1 gaatje kwam er bij € 53,20 wat volgens mij in 1 handeling gedaan werd met die andere waar ik eigenlijk voor kwam en een gebitsreiniging van 5 minuten €30,00. Wij zijn niet aanvullend verzekerd dan is dit best wel een hoop geld in een korte tijd.

De mondygiëniste was vreselijk lief en heeft me goed geholpen

Iedereen is altijd erg vriendelijk en zorgzaam

Niet prettig

Verzorging was goed, maar kreeg een apparaat tegen mijn lip aan en dat deed zeer en mij lip is nu kapot. Verder heeft de assistent lange nagels en dat is niet prettig als die tegen je tandvlees aan duwen tijdens de behandeling.

Zoals steeds een prima behandeling en goede controle

Pijnloos geholpen

Snel en pijnloos

Fijne tandarts

Geen lange wachttijden Fijne tandarts alles wat er gedaan moet worden wordt netjes toegelicht

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.