Fijne tandarts

Geen lange wachttijden Fijne tandarts alles wat er gedaan moet worden wordt netjes toegelicht

Naila is al lang mijn tandarts, geeft goede adviezen

Fijne tandarts!

Fijne praktijk. Komt weinig voor dat ik moet wachten. De tandarts en assistente zijn vriendelijk en kundig.

Heel goed

Heel fijn.

Heel goed 1 ste keer

Vriendelijk snel geholpen

Fijn en snel geholpen

Ik ben snel en goed geholpen. Was snel weer klaar, nieuwe afspraak gemaakt en kon weer weg

Zeer goed!

Vriendelijke assistenten en tandarts. Geruststellen en geduldig. Ben blij dat ik mij hier heb ingeschreven.

Was eerste keer. Tikje onwennig nog, maar prima geholpen.

Heel goed.

Deskundig en klantvriendelijk

Had kiespijn en ondanks drukte werd ik goed geholpen!!

Prima verzorging van mijn gebit

Er wordt precies verteld wat de behandeling inhoud e.d.

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en deskundig

Snel vriendelijk en duidelijk

Snel en vriendelijk geholpen

Niet lang gewacht.

Niet lang gewacht en goed van de pijn verlost door het trekken van een kies.

Zorgzaam en duidelijk

.dr Catharina erg prettig. Fijne tandarts

Als naar de tandarts gaan fijn zou zijn, zou dit bezoek heel goed aanvoelen.

Weer prima geholpen.

Altijd goed

Goede zorg en altijd vriendelijk

Fijn en proffesioneel geholpen Geduldig geen haastklus ondanks dat ik tussendoor geholpen ben. Ben er erg blij mee!!

Vakkundig en nette personen

Duidelijk, netjes en respectvolle tandarts.

Kundig, aardig, geen wachttijd.

Goede tandarts en assistente waar ik vertrouwen in heb.

Ik kom al jaren bij Naila en haar assistente. Ze zijn een goed team en doen hun werk zorgzaam en voorzichtig. Ik heb vermoedelijk een zeldzame aandoening die voor periodontale problemen zorgt. Er is goed naar me geluisterd, duidelijk advies gegeven en een plan opgesteld. Ik ben altijd heel tevreden met hun hulp. Geen op- of aanmerkingen.

Goede behandeling en veel menellijkheid.

Goed behandeld en een prettige aandacht.

Gaf mij een ontspannen rust en men luisterde goed naar mij.

Goed behandeld en een prettige aandacht.

Gaf mij een ontspannen rust en men luisterde goed naar mij.

Heel fijn geholpen

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.