Een top ervaring.

Vriendelijke medewerksters en zeer attent

Goed en vriendelijk

Na klein beetje wachten werden we voor controle geroepen samen met mijn 2 dochters. Omdat ze hun best hebben gedaan kregen ze een klein kadotje. Ik had genoeg tijd om mijn vragen te stellen

Prettig behandeld

Mijn tandarts is altijd even vriendelijk.

Geweldig !

Correct en super netjes geholpen. Mondhygiëniste.

Professioneel team

Zeer klant vriendelijk!

Was wel prettig

Geruststellend, maar ook confronterend

Ik kom graag terug bij Naila!

Ik krijg behandelingen bij Naila Hafeez! Zeer tevreden!!! Ik ben super blij met Selma, wai-Yan, heel vriendelijke personeel Helaas ik ben minder blij met administratie, Sinds ze niet meer met afspraakkaart werken is het af en toe een beetje rommelig, Soms vergeten ze bevestiging van je afspraak te sturen en je heb ook geen kaartje gekregen dan kan je ook vergeten zijn wanneer was je volgende controle over 6 maanden! Soms maak je doubbele afspraak en wordt beetje rommelig! Met afspraak kaart werken was fijner!

op prettige wijze geholpen

op prettige wijze geholpen.

Tijdslot is prima

Zeer vriendelijke behandeling van de tandarts

Aardige mensen en deskundig Leuke dame bij receptie . Alles top

De mondhygiëniste gaf tijdens haar werk aan mijn gebit steeds uitleg, Ik stelde dat zeer op prijs, De tandarts deed haar werk en dat was het,

Goede ervaringen

Altijd op tijd en met kwaliteit van zorg bij Mischa!!!

Goede, vakkundige en vriendelijke benadering.

Er wordt gezegd wat ze doen en bij problemen mag je z.s.s. komen en dan wordt het opgelost. Altijd vriendelijk en er wordt goed met je meegedacht.

prima gehopen

zoals altijd weer prima geholpen door de tandarts

Keurig geholpen

Vriendelijk, netjes en leggen goed uit wat ze gaan doen

Heel vriendelijk en professioneel.

Naila neemt haar tijd om allea uit te leggen. Ze vertelt vooraf wat ze gaat doen. En geeft tips en tops waar nodig is.

Zeer tevreden over de behandeling.

Goede behandeling en vriendelijk personeel.

Mondhygienist heeft mij heel kundig geholpen

Mondhygienist heeft mij kundig geholpen en rustig benaderd.. Positieve ervaring

Fijn en snel geholpen!

Ik werd goed geholpen.

Ik kreeg goed advies en werd verder goed geholpen.

Mijn gevoel over tandzorg verbeterd!

Tandzorg is nooit mijn eigen keuze geweest. Via mijn oude tandarts, waar ik ruim 30 jaar patiënt was en die plots verdwenen was, ben ik hierin gerold. Het heeft mij veel tijd gekost om hieraan te wennen. Veel wisseling van tandartsen en een mondhygiënist waar ik niet erg blij mee was. Maar de laatste tijd zie ik meer vastigheid in behandelaars en over de mondhygiënist die ik bij mijn laatste bezoek had, ben ik erg te spreken. Ik hoop dat deze mevrouw mij blijft behandelen!!

Aandacht,uitleg,vriendelijk

Mondhygiënist legt alles goed uit.Tandarts geeft goed advies.Bride zeer vriendelijk

goed.

tandarts deed erg haar best om de behandeling zo pijnloos te doen verlopen.

geweldig

ik ben goed geholpen en vriendelijk personeel

prettig

Dat ik gelijk geholpen ben een prettige ervaring

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.