Heel fijn geholpen

Gejaagt, gehaast een zeer onprofessioneel.

Mijn protheses kon ik net zo goed opsturen met de post. De eind resultaat zit zeer oncomfortabel!! Trowens degene die mij heb geholpen heten Mischa Doctum...zoiets.

Gejaagt, gehaast een zeer onprofessioneel.

Echt een fijne praktijk alleen jammer dat het zo vaak verplaatst wordt.

zie boven

Echt een fijne praktijk alleen jammer dat het zo vaak verplaatst wordt.

zie boven

Super fijn geholpen

Goed en fijn geholpen voldoende i formatie gekregen

Snel een plekje gevonden in de drukke agenda en accuraat probleem verholpen.

Zie boven

Goede informatie

Ik had een vraag en daar is op geantwoord. Ik vind het alleen jammer dat er geen tandsteen is verwijderd. Ik vind dat dat wel moet worden gedaan bij het tandartsbezoek. Zo heb ik dat altijd ervaren bij alle tandartsen waar ik onder behandeling was.

Ik heb een fijne tandarts die goed luistert !

Heel goed prima behandeld !

Super lief, behulpzaam, gewoon goed

Zoals gewoon prima.

Mijn tandarts is Mw. Naila. Haar kundigheid staat buiten kijf.

Snel geholpen

Controle ging snel alleen jammer dat voor de vervolgbehandeling pas in januari terecht kan

Geweldig kundige tandarts

Vraagt naar je welbevinden en is echt geïnteresseerd in de patiënt. Legt altijd uit wat zij gaat doen

deskundige tandarts, patientvriendelijk

deskundige tandarts, patientvriendelijk

Korte wachttijd en keurige behandeling.

Ze zijn gewoon goed

Vriendelijk en goed.prettige behandeling.

Duidelijk pan van aanpak

Duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren. Alleen jammer dat er geen baliemedewerker aanwezig was om direct vervolgafspraak te maken.

deskundig en vriendelijk

De tandarts en mondhygiëniste zijn tevreden over de staat van mijn gebit en tandvlees. Op de vraag van de tandarts welke tandpasta ik gebruik, antwoordde ik Elmex en Signal (maar ik bedoelde eigenlijk Aquafresh)

Geweldig geholpen

Geweldig geholpen

Had pijn in mijn mond, gebeld en kon gelijk terecht bij mijn eigen tandarts. En super geholpen

Prima!

Empatische tandarts. Prima praktijk. Goede behandeling.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.