Ondanks de moeilijk stand van mijn deels afgebroken kies toch keurig hersteld.

Helaas heb ik de naam van de tandarts niet onthouden. Het was niet mijn eigenlijke tandarts, maar een vervanger.

Veel goed geholpen

Goede uitleg gekregen over de ragers en hoe ik het tussen mijn kiezen goed schoon kan houden. Deed het uitgebreid maar voorzichtig reinigen

Ik wordt altijd vriendelijk geholpen

kan als goed beoordelen

goede inspectie uitgevoerd , geen problemen geconstateerd

Het was een prima ervaring

Je wordt uitstekend op je gemak gesteld. De behandeling was pijnloos. Kennis van de behandeling was goed merkbaar. Het personeel straalt kennis en vriendelijkheid uit.

Prima praktijk

Prima praktijk, fijne mensen, wordt er altijd goed geholpen.

Klantvriendelijk

Rustige sfeer,

Goed overleg en een fijne uitvoering over de uit te voeren behandeling.

G

Geweldig, Goede service en vriendelijk personeel

Men heeft mij per mail benaderd voor een prothese controle. Deze is adequaat uitgevoerd en leverde een geringe aanpassing van de onder prothese op. Deze zit nu weer prima , dus we kunnen er weer een paar jaar tegenaan.

Heel goed

Oke

Prima behandeld onzekerheid van kroon

Prima.

Op tijd geholpen, vriendelijk, duidelijk over de behandeling. Vloeiende samenwerking tandarts en assistente. Ziet er keurig uit.

Prettig

Vakkundig en zeer vriendelijk

Er wordt geduldig uitgelegd wat er staat te gebeuren . Fijn voor een angsthaas zoals ik.

Vertrouwd, en professioneel!

Dat ik er altijd, met een glimlach binnenkomt, en ook weer met een glimlach vertrekt. Daar ik het altijd als prettig ervaar om een behandeling aan mijn gebit te ondergaan, en weet dat ik in goede handen bent, dat men er geen half werk levert!

Deskundig

Nooit problemen

Geen klachten alleen maar. complimenten

Hele fijne mondhygiëniste en mijn vervangende tandarts was ook een heel fijn en eerlijk persoon. Absoluut tevreden !

Zie boven

vriendelijke en hulpvaardig

Ik heb een kaakontsteking zeer pijnlijk, maar zeer fijn geholpen.

Goede behandeling

Alleen jammer dat ik mij niet kon ontspannen tijdens de behandeling omdat er heel veel over en weer boven m’n hoofd gekletst werd

Perfect opgelost

Mijn voortand afgebroken gebeld en gelijk is er op mij een afgestemde afspraak gemaakt en is de tand perfect hersteld klasse.

Ik vind de mensen die er werken altijd zeer vriendelijk. Nala is een hele goede tandarts die mensen en ook kinderen erg op hun gemak stellen. Daarbij neemt ze mijn klachten serieus, iets wat ik erg fijn vind. Ik ben ook heel blij dat er sinds kort een nieuwe mondhygiëniste is aangesteld. Ik weet niet hoe zij heet, maar ik heb nog nooit sinds ik daar kom zo’n fijne kundige en uitgebreide behandeling gehad als afgelopen maandag. Echt het gevoel in mijn mond dat er iets gebeurd is. Heel erg fijn. Ik hoop dat zij blijft, of anders een andere kundige mondhygiëniste die behandeld zoals zou moeten.

Fijne praktijk met kundige tandartsen

fijne behandeling

werd goed en snel gehandeld door tandarts .en assistent,en het resultaat is goed.

Mijn ervaring met deze tandarts is super fijn . De rust die ze uitstraalt en je steeds vraagt of het gaat is prettig.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.