goed geholpen

heel goed geholpen op een zeer pretiige manier.

Prima geholpen en ook alles op tijd

Prima Tandartsenpraktijk

Zoals veel mensen is de tandarts niet mijn hobby. De tandarts was rustig en legde alles uit was ze ging doen. Behandelplan gemaakt en mee naar huis gekregen zodat ik bij de verzekering kan kijken wat er wel en niet vergoed word.

Gewoon goed

Zorgvuldig en pijnloos

Een paar jaar nu onder behandeling bij mondhygienist van Tandzorg Vlaardingen. Erg blij mee.

Heel efficiënt

Goed uitleg Geen haast Denk met de oplossing mee

Mijn gebit is goed gereinigd

Uitgebreid gereinigd en uitleg gekregen over ragers

Prima geholpen

Goed advies gekregen en heel behulpzaam

Goed geholpen met alles

Als ik hulp nodig heb kan altijd bellen ook word er gekeken wanneer het goed uitkomt Geduld en tijd Dank

Helemaal top

Al jaren klant en wederom keurig en vlot geholpen

Niet meer wat het was

Het komt over als dat het interessant word voorgedaan,dan dat er behandeld word

Prima geholpen door de tandarts en haar assistente. Een goed team.

Ze stellen mij erg op het gemak!

Hele aardige mensen. Het maakt tandarts bezoek toch een stukje aangenamer...

Fijn dat je niet lang hoef te wachten

toppers

Geen klachten en keurig geholpen

Goed.

Goed behandeld.

Goed en vriendelijk behandeld.

Zie boven

Goede uitleg wat ze gaat doen, en ook niet pushen

Heel goed

Word goed en netjes geholpen

Is goed

Niet meer nooit meer naar een andere tandarts

Altijd vriendelijk, altijd uiterst precies en stipt (kan ik zelf nog wat van leren) mooie schone praktijk. En men geeft hele goede adviezen.

Perfecte behandeling

Controle wordt met zorg uitgevoerd en goed gecommuniceerd. Daarbij neemt de tandarts ruim de tijd voor. Kortom, ben zeer tevreden.

Prima behandeling.

Goede behandeling en netjes op tijd.

Top behandeling met gevoel

Dit tandarts centrum neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ik zeg een top behandeling met gevoel.

Kopenhagenlaan 7

3137 NP Vlaardingen

Over Tandzorg Vlaardingen

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook! Daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.