Heel relaxed

Ontzettend aardige medewerkers

Positive.

I left the appointment knowing the planning of what needed to be done with my tooth. Clear explanation of the treatment, costs, and next steps.

Professionals

Zoals altijd zeer vriendelijk, professioneel en geruststellend.

Professional and friendly

Been coming at this practice for few years now, from regular checkups to more serious treatments. Very professional and friendly team!

Solide

Solide tandarts

Uitstekend en klantvriendelijk.

Ik voel mij welkom.

Fijne en aardige tandarts!

De communicatie rondom de intake verliep erg goed. Ik kon al mijn vragen stellen en alles was goed geregeld.

Vriendelijk en professioneel

Behandeling zoals altijd met zeer veel zorg uitgevoerd

Stukje kies afgebroken, kon snel een afspraak maken. Tandarts doet erg z'n best om de behandeling zo comfortabel mogelijk uit te voeren. Ook deze keer werd ik goed op de hoogte gehouden van de voortgang, verder een pijnloze behandeling. Hartelijk weer.

helemaal goed

Snel geholpen prima

De afspraken verlopen over het algemeen goed in een vriendelijke sfeer.

De afspraken zijn veelal op tijd. Ook wordt er tijdig per email de afspraken gecommuniceerd. De behandelingen zijn tot nog toe ook van goede kwaliteit.

Fijne Tandarts

Kon niet graag bij de tandarts, maar bij deze wel. Je wordt goed goed geholpen . Ben altijd blij als ik er geweest ben, voor een conrtole of wat anders.

Prima.

Mooi op tijd.

Snel en vakkundig

Kon gauw zeggen na controle dat er een nieuwe vulling geplaatst moest worden en er verder geen gaatjes zijn.

Mondhygiënist, noodzakelijk kwaad

Ga niet voor mijn lol naar de mondhygiënist, maar als ik daardoor mijn gebit kan behouden ga ik toch maar een halfuurtje afzien. Ook waardevolle adviezen over het onderhoud van mijn gebied. De mondhygiëniste zijn altijd vriendelijk.

Professioneel, andacht naar het probleem.

Goed geholpen

Heb even moeten wachten, maar uiteindelijk heel blij. Alles is mij duidelijk uitgelegd wat er gedaan zou worden. Ik kon weer lachend de praktijk verlaten. Letterlijk!! Het is toch wel je gezicht als je een voortand mist.

Ondanks mijn geweldige pijn: prima!

Werd zeer vriendelijk en correct te woord gestaan bij ontvangst. Op rustige manier gevraagd naar klacht van mijn kies door de tandarts. Op prettige manier de behandeling ondergaan. Kortom: zeer positief.

Prima !

Word altijd netjes optijd geholpen, en de tandarts is altijd rustig en aardig en legt alles goed uit.

Geweldig ervaring hele lieve tandarts

De mensen zijn heel aardig Behulpzam

Lief en behulpzaam personeel

Dankzij de tandarts ben geweldig goed geholpen met een nieuw kunstgebit Ik ben iedereen heel erg dankbaar dat ik weer tanden heb en zo ook weer mijn leven terug heb

Fantastische zorg

De zorg voor mijn gebit is in goede handen bij Fatima

Prima praktijk

Ik kom al een aantal jaren met mijn kinderen naar deze praktijk. Ik wordt altijd vriendelijk geholpen en de baliemedewerkers zijn gezellig. Opvallend vind ik wel dat ik altijd moet wachten in de wachtkamer. De afspraak begint bijna structureel 5 of 10 minuten later dan ingepland. Ook als ik 's ochtends vroeg kom. Hierdoor een halve ster minder.

Prima.

Ontzettend.

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.