Niets aan toe te voegen

Er is nog niets gedaan dus kan ik geen antwoord geven.

Er is nog niets gedaan dus kan ik geen antwoord geven

Is goed

Vakkundig

Vriendelijk en vakkundig

Zoals gewoonlijk, vriendelijk, zorgzaam en attent

geweldig

Fantastisch

Ze zijn uitermate deskundig, uiterst vriendelijk en zeer goedlachs. Weten je heel goed op je gemak te stellen.

Keurig behandeld

Als er problemen zijn worden deze keurig opgelost

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk, laagdrempelig.

Niets op aan te merken

Het was allemaal prima en alle medewerkers zijn vriendelijk.

Snel en vriendelijk

Attention to detail. Efficient.

Fantastisch

Ik had zorgen over de behandeling bij de endodontoloog maar het is allemaal geweldig verlopen. Fijne ervaring! Lieve vrouw, zij stelt je echt op je gemak

Vriendelijk en goede zorg voor het gebit.

Snelle en accurate behandeling.

Haastike goed altijd gezellig

Goeie tandarts 9

Chapeau is op z’n plaats

Fatima dot haar werk uitstekend, hier is niets mis mee.

Vriendelijk, prettig en service gericht

Leuke spontane tandarts, vriendelijk en hulpvaardig, meedenkend!

Wat een fijne tandartsen en medewerkers!!

Eerlijke mensen. Geen onzinnige behandelingen. Gewoon wat nodig is. Goede uitleg en een duidelijk kostenplaatje. Heel erg tevreden!

Heel goed

Ben goed behandeld

Heel vriendelijk en professioneel.

Zachte hand en vriendelijke lach!

Super fijn en deskundig behandeld

Eindelijk weer een tandarts die naar me luistert, me begrijpt en normaal met me communiceert (en niet in codes met de mondhygiënist).

Vakkundig, vriendelijk, snel en pijnloos geholpen

Vakkundig, vriendelijk, snel en pijnloos geholpen

Positieve ervaring

Ga veel beter naar huis dan toen ik kwam.

Goede vriendelijke adequate behandeling

Nogmaals vriendelijk adequate behandeling. Geeft ook advies

Goede behandeling en informatie over de behandeling en over zelfzorg van tanden en kiezen

Goede behandeling.

Gewoon fijne mensen

Fantastisch

Fatima is fantastich, vriendelijk en professioneel

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.