Op tijd en deskundig

Ik ben op tijd geholpen door een vriendelijke Tandhygiënist

Ik word altijd prima geholpen

Iedereen is vriendelijk en ik krijg altijd goede adviezen.

Ervaren Endodontoloog

Goede en snelle behandeling

het is en fijne praktijk nooit druk in de wachtkamer.

Care first!

I am very fortunate to have found this place that genuinely cares about their patients, in addition to their dentistry expertise. I have a root canal filling treatment to come still, and I have been already explained everything professionally ( and in English) about the procedure and aftercare. I already feel reassured that the treatment will go as planned.

zeer betrouwbare tandarts

Ze zegt wat ze doet en stelt je heel erg gerust

Gewoon goed.

Zowel bij ontvangst, mondhyg en tandarts prettig geholpen.

Prettige sfeer, deskundige en aardige medewerkers.

Ben tevreden

Snel geholpen bij spoedgeval

Ik kon binnen enkele uren terecht vanwege een uitgevallen vulling

Vriendelijke en zeer vakkundige behadeling

Nadat ik mijn vulling van mijn kies verloor, kon ik snel terecht in de praktijk. Ik werd op uiterst vriendelijke en vakkundige manier, in korte tijd, weer voorzien van een nieuwe vulling. Prima service!

Snelle afspraak, goed geholpen, tijdens en na behandeling niets gevoeld

Snelle afspraak, goed geholpen, tijdens en na behandeling niets gevoeld

Patiëntenzorg verdient waardering.

Ik wil u hartelijk bedanken, een werkelijk voortreffelijk team van medewerkers, de receptioniste, de verpleegkundige en de arts, een team dat respect verdient.

Vriendelijk en vakkundig!

Niets aan toe te voegen, gewoon fijn en goed geholpen.

Ik kom al 19 jaar op de praktijk. Ik en mijn kinderen woorden erg goed behandeld en hebben niets te klagen. Heb ze van klein af zien groeien en wij zijn in die groei mee gegaan. En tot de dag van vandaag vind ik ze allemaal heel goed, professioneel, vriendelijk en heel gezellig. Ben super blij met jullie. Fatima Akir en Atenea Spaans prekend. Zijn mijn lievelingen.

Top!

Fatima verdient een lovende beoordeling. Ze was geduldig en punctueel, werkte netjes en zeer efficiënt. Het resultaat was mooie, witte tanden. Na behandeling gaf ze ook nog een uitgebreide toelichting. Haar professionaliteit en zorgzaamheid maken haar tot een uitstekende keuze.

Zo altijd klantvriendelijke

Top, zoals gewoonlijk.

Persoonlijke ontvangst en service, professionele diagnose en advies

Wederom een goede ervaring, ik ga met vertrouwen naar een volgende afspraak

Prettig en rustig

Tandarts is een zeer vriendelijke vrouw die je gelijk op je gemakt stelt, door precies te vertellen wat ze doet.

Ik ben goed gecontroleerd.

Een kies moest gevuld worden. Eerst controle met foto’s.

Eerste tandarts in mijn leven die echt kundig is

Hiervoor kwam ik bij twee andere tandartsen die zagen (of wilde niet zien) niet op de foto's wat er precies aan de hand was. Nu ben ik hier en word er echt gekeken naar de ernst van de problemen in mijn mond en hoe dat verholpen kan worden. Was natuurlijk wel even schrikken omdat de andere tandartsen deden alsof er niet veel aan de hand was.. Maar ik ben blij dat ik op tijd bij tandardzorg Savalle terecht ben gekomen zodat mijn tanden nog gered kunnen worden om zomaar even te zeggen! Ik raad iedereen aan om hier te komen want ik vind het echt heel fijn dat zij zien wat er echt gebeuren moet zodat mijn mond gezond blijft in de toekomst.

Zeer positief

Goed geholpen. Steeds uitleg waar de tandarts mee bezig is. Hij stelt je op je gemak.

Fijne en proffesionele behandeling

Vriendelijk en prettige benadering. Professioneel als het om informatie en behandeling gaat!

Prettige sfeer

Ik ben goed behandeld voor mijn klacht en ben tevreden.

Chapeau

Ik ben zeer tevreden over Tandzorg Voorburg. Ga zo door

Savellelaan 10

2273 JX Voorburg

Over Tandzorg Voorburg Savalle

U vindt een gezond en sterk gebit belangrijk. Wij ook en daarom staan wij met ons team van ervaren professionals voor u klaar om met liefde voor het vak mondzorg aan te bieden. Hieronder valt bijvoorbeeld een bezoek aan de gewone tandarts, maar ook aan de parodontoloog of mondhygiënist/preventieassistent.