Word goed geholpen

Word goed geholpen

Vriendelijk en vlot geholpen!

Heel fijn om precies op de afgesproken tijd geholpen te worden en ook in de stoel een vlotte en vriendelijke controle behandeling.

Mooi product en goede service

Snel geholpen goede service en mooie prijs

Prothese zit prima

Scannen van bestaande prothese tot 2 x toe fout proef prothese. Maar na gewoon happen meteen goed

Vriendelijke artsen en goede behandeling !

Vriendelijke artsen en goede behandeling!

zoals altijd heel goed !!!

ik ben door de dames van Videnti uitstekend behandeld ! in een woord ,geweldig 1

Goed bevallen

Naar aanleiding van de mindere ervaring van de vorige tandarts, ben ik deze keer zeer tevreden. Een hele rustige lieve mevrouw waar ik me gelijk goed bij voelde. Heel erg fijn....

Vakkkundig

Vakkundige gebidscontrole en nette behandeling.

Mijn ervaring heel goed. Ik word daar altijd heel goed behandeld en als ik vragen heb staan altijd voor je klaar en als er iets is met m’n tanden kan ik bijna altijd terecht.

Goede ontvangst en begeleiding

Goede uitleg bij behandeling en bij de mondhygenist

Snel geholpen.

Snel geholpen. Behandeling pijnlijker dan verwacht.

Altijd vriendelijk en kundig

Ik kom al sinds kind zijnde. Tot op heden altijd vriendelijk en kundig geholpen. Onderdanks dat er veel wisseling is in tandartsen, blijft het ontvangst vriendelijk en wordt er duidelijk uitgelegd wat er moet gebeuren. Daarnaast meerdere keren bij de mondhygiëniste geweest en daar ben ik ook erg tevreden over!

Prima verzorgd alweer.

Prima geholpen.

Snel en vriendelijk geholpen

Zowel de mondhygiëniste als de tandarts allebei betrokken, vriendelijk en klantgericht.

Slecht meedenken met patient

Na drie weken een gemis van het complete gebit ( reparatie aan beugel met vier kiezen ) nogeens een week wachten tot ik terecht kon bij tandarts om heel klein stukje bij boventand passen te maken. Dit kon beslist niet eerder.

Top service

Kom hier 10 jaar lang. Prima service!

Snel aan de beurt

Goed geholpen door bekwaam personeel

Niet lang hoeven wachten, vriendelijk personeel, aardige (vervangende) tandarts die goed Nederlands sprak. Dat laatste vind ik toch ook wel belangrijk voor de communicatie.

Tandarts is perfect!

Telefonistes hebben het altijd te druk. Tandarts was ondanks dat ik te vroeg was bijna direct beschikbaar! En super geholpen

Werd goed geholpen

Mocht al gauw komen ,vanwege tandpijn

Fijne tandarts mevr s de Leeuw

Fijne tandarts

Deskundig en duidelijke communicatie.

Erg tevreden.

Zeer goede voorlichting en begeleiding

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.