Redelijk. Er wordt weinig aandacht besteed aan het feit dat je aangeeft er erg tegenop te zien. Trauma hebt door vroegere ervaringen

alles ging corect zowel de afspraak als de behandeling

meedenkend

goed advies

Ik vroeg haar of ze voorzichtig kon zijn i.v.m. mijn medische situatie en dat heeft ze zeker gedaan.

Alles werd opgelost

Er was een stukje kies afgebroken. Tandarts Rada heeft het goed en snel opgelost. Behandeling duurde niet lang en ik werd mooi op tijd geholpen. Ik voel me goed in deze praktijk.

Teleurstellende intake. 53€ in de vuilbak.

Mijn momentopname met Videnti. De tandarts lijkt voldaan met zichzelf. De tandarts zei wat hij dacht dat nodig was. De tandarts hield daaraan vast. De tandarts leek niet te horen wat ik vroeg. Teleurstellende ontmoeting en weggegooid geld. Zijn vakmanschap zal er ongetwijfeld zijn maar het begint volgens mij met luisteren naar de klant. DAAR WAS GEEN RUIMTE.

Ik ben heel vriendelijk, secuur en vakkundig geholpen.

Ik kwam voor controle. Deze is zorgvuldig uitgevoerd. En ik heb goed advies gekregen.

precies volgens afspraak

precies volgens afspraak

Hele fijne, kundige tandarts!

Ik kom al mijn hele leven bij de praktijk en ben nog steeds erg tevreden. Inmiddels een andere tandarts en ben hier ook zeer blij mee. Ik word altijd goed en vriendelijk geholpen, met advies op maat. Ik raad deze tandarts dan ook zeker aan!

Niet zo tevreden

niet zo tevreden

Goede behandelingen.

Al ongeveer 40 jaar patiënt en nooit geen grote problemen gehad na de behandelingen. 1 minpunt vind ik de dat het steeds moeilijker word om een vaste tandarts en mondhygiënist te krijgen.

tevreden met hoe de behandeling is gegaan

Goede dienst

Snel en vakkundig geholpen met een klein probleem aan een voortand.

Enigszins drukke (en wat zakelijke) tandheelkundige instelling

Geplande implantaat moet binnenkort nog geplaatst worden, dus is mening over plaatsing implantaat nu nog niet te geven. Wachttijden lopen wel wat op. Koffie of thee zou bij kunnen dragen aan comfort. Reviews over deze instelling zijn helaas niet altijd erg positief, terwijl terugmelding klacht/opmerkingen aan betreffende revieuwende patiënten soms ontbreekt, omdat contactgegevens vaak niet meer terug zijn te vinden ? !

op tijd geholpen

heel goed

Werd tijdens de behandeling steeds uitgelegd wat er ging gebeuren en wat ik persoonlijk wel fijn vond. Helaas weet ik de naam van mijn behandelende tandarts niet meer

Goede advies

Goed en vakkundig

Goede uitleg over wat er ging gebeuren. Vriendelijk en deskundig geholpen in korte tijd. Stond weer snel op de stoep.

Vakmensen aan de stoel.

Niet alleen de behandeling van de mondygieniste was perfect maar ook de adviezen van haar van de tandarts die de controle deed getuigen van echte vakmensen.

Duidelijk en snel verlopen

De afspraak zelf ging vrij soepel, echter moesten we er lang op wachten. Maar de tandarts was heel vriendelijk en mee denkend super!! Hij was echt top.

Werd weer goed geholpen

Zoals gewoonlijk zeer goed geholpen

goed geholpen vriendelijk personeel

Fijn e gebits reiniging

Top geholpen

Snel en top geholpen

Ongemakkelijk

Het was druk lang moeten wachten tandarts was gehaast en legde niets uit

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.