Ga tegenwoordig zonder angst naar de tandarts

Na een buitenlands avontuur achterstand opgelopen in tandheelkundige verzorging. Door diverse personen binnen Videnti durf ik weer te lachen.

Ik ben zeer tevreden

Onprettig

Onprettig, omdat communiceren zonder prothese voor mij onwenselijk is. Voelt niet goed. Bijvoorbeeld bij de opmerking over het onderhoud van mijn prothese. Ik begrijp niet hoe dat kan. De prothese onderhoud ik op dezelfde manier als mijn vorige en daarop kreeg ik nooit commentaar . Integendeel, kreeg vaak complimenten over het onderhoud. Maar zonder prothese wil/kan ik niet communiceren.

Deskundig,vriendelijke tandarts

Fijn dat ik altijd gerustgesteld word. Tandarts denkt samen over mogelijke oplossingen en legt goed uit waarom en wat. Erg prettig. Daarnaast is het een rustige, geduldige vrouw.

Vriendelijk en vakkundig personeel.

Niet dat ik voor de lol ga, maar wel goede tandarts

Snel geholpen na aankomst op praktijk, Geeft aan wat er gebeurd voor en op het moment van behandeling. Wel erg druk (veel patienten en/of te weinig tandartsen), afspraken kunnen pas over 2 maanden worden ingepland. Bij spoed word je wel direct (z.s.m.) geholpen.

Heel vriendelijk, beleefd, zeer netjes en goede uitleg.

vakkundig en korrekt behandeld duidelijke uitleg wat voor de volgende stap zal zijn.

Niet al te best

In april nieuwe prothese (onder) aangemeten nu eind augustus nog steeds pijn aan onderkaak.Telkens even een aanpassing alles moet snel snel uiteindelijk meer pijn na dan voor de behandeling en dan maar oude prothese gebruiken

Alles goed

onderkaak operatie.

Er is mij waarschijnlijk uitgelegd , wat de behandeling in zou gaan houden. Maar het was en/of is niet goed tot mij doorgedrongen. Dus ik was wat verbaast , tot men zei , we gaan beginnen aan de onderkaak operatie. Om de implantaten schoon te maken. Ik vond het raar dat daar schijnbaar een ontsteking zat. En wel omdat ik in de onderkaak geen last of pijn had. Maar op de röntgenfoto was een ontsteking te zien, zei de assistente. Operaties zijn nooit een pretje natuurlijk .Ongeveer drie kwartier met de mond open, is lastig. Maar door de verdovingen, weinig gevoeld, en naar mijn inzien goed verlopen .En door mevr. van Gils en assistente vakkundig behandeld. De dagen er na wel veel last van pijn. Deze wat kunnen onderdrukken met paracetamol.

Niet nakomen van afsraak

Afspraak altijd te laat een half uur tot drie kwartier is normaal . volgende keer ga ik na 15 minuten weg ,afspraak is afspraak .

Zeer goede ervaring

Altijd netjes behandeld

Zeer vlotte en deskundige service.

Zeer betrouwbare en gedegen opvolging van mijn tandzorg.

Het is weleens beter geweest

Ongezellige dames aan de balie. Had meer van de (reparatie) behandeling verwacht, teleurstelling. En de vervolg behandeling ligt te ver in de toekomst.

Er word echt rekening gehouden met de angst voor de tandarts. Er word echt tijd voor je gemaakt en alles word stap voor stap uitgelegd wat er gaat gebeuren... Angst is nog niet weg maar al wel stukken minder

wordt altijd netjes en goed geholpen

netjes en goed geholpen

Goed en vriendelijk geholpen

Vriendelijk en de tijd nemen. Waren, ondanks laat in de middag, ruim op tijd. Jammer alleen dat de vervolg afspraak drie maand moet duren. Min punt dus

Vriendelijk!

Gelukkig geen gaatjes! En een heel vriendelijke dame.

Prima behandeld

Wordt door mijn tandarts behandeld Een hele leuke tandarts heb ik daar ben ik heel blij mee

Houdt rekening met

Tandarts houdt goed rekening met wat je aangeeft. In mijn geval vanwege medische redenen. Gaat hier secuur mee om en checkt meermaals of het nog gaat tijdens de behandeling.

Heel vriendelijk personeel

Heel goed behandeld

Super deskundig en goed geholpen

Goede ervaring

Kundig, professioneel, respectvol, vriendelijk.

Ik ben goed geïnformeerd over de behandeling die ik zou gaan krijgen, rekening houdend met mijn persoonlijke wensen en planning. Wat ik heel belangrijk vind is dat elke handeling wordt toegelicht zodat je weet wat er gaat gebeuren.

Prima en netjes geholpen

Fijne en rustige tandarts

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.