prima tandarts al een tijd dezelfde prettig vraagt. luistert i s nauwkeurig ik ben er bij mee

Het is goed

De behandeling was goed gegaan

Het is steeds even wachten, maar eenmaal op de stoel is de behandeling prima.

Goed telefonisch bereikbaar, kundige tandarts.

Wij zijn onlangs voor het eerst op controle geweest bij tandarts Rada en zijn zeer tevreden. Aardige receptionisten, je wordt per mail op de hoogte gehouden wanneer je de afspraak hebt. Top!

Uitstekende mondhygiëniste

Manon is een professionele mondhygiëniste, ze stelt je op je gemak en doet uitstekend haar werk.

Tandarts zeer kundig en legde bij elke stap uit wat ze deed.

Goed en vakkundig geholpen

Positief.

Prima behandeld.

Jammer dat de implantoloog 30 minuten uitgelopen was, maar verder prima behandeld door de mondhygiëniste en bij de controle door de implantoloog.

Klantvriendelijk, vakkundig personeel

Klantvriendelijk, vakkundig personeel

Vriendelijke, deskundige benadering

Er wordt rekening gehouden met de wens van de klant voor zover dat kan. dat was erg prettig.

ik ben op een correcte en goede manier behandeld door de tandarts en zijn assistente.

goede ervaring

Ik ben meer dan tevreden over deze tandartspraktijk Videnti. De tandartsen en al het andere personeel zijn zeer vriendelijk en stellen je op je gemak.

Vriendelijke mensen

Vaste en vriendelijke mensen. Rustig en interesse tonen

Was oké!

Aardige tandarts aardige assistente, Doen gewoon hun werk.!

Niet erg om de half jaarlijkse controle te ondergaan.

Fijne en duidelijke benadering en behandeling.

Vriendelijk en vakkundig

Correcte manier van behandeling

In de praktijk ben ik goed geholpen

De tandarts heeft goed werk afgeleverd. Klantvriendelijk, net als de baliemedewerker. Alleen bij het maken van de afspraak kan het wat beter. De telefonist klonk een beetje kortaf, Bij het vragen beantwoorden.

Goede behandeling

Goed.

Deskundig team

Ik werd snel geholpen door vriendelijke kundige mensen met relaxte uitstraling

De meeste personen zijn kundig en aardig.

Fijn

Korte wachtiijd. Vriendelijke medewerkers en een hele kundige en vriendelijke implantoloog! Hele positive ervaringen mee!

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.