Voel me gehoord , omdat ze met me meedenkt.

Lang wachten

Ik moet dit jaar vanwege een implantaat en kroon veel afspraken maken. Deze keer is de 4e keer dat ik meer dan een half uur moest wachten en kreeg niet eens de behandeling van de implantoloog. De afspraak zelf vond ik matig, omdat er weinig gepraat werd tegen me en dat stelt me altijd gerust.

Fijne praktijk!

Verfrissend en compleet!

Nieuwe mondhygiëniste, plezierig en vakkundig met goede adviezen. hetzelfde van tandarts Rada. Geeft vertrouwen!

Wederom een goede ervaring

Manon was zoals altijd onveranderd professioneel. Ze legt goed uit, zorgt voor een fijne sfeer, luistert goed en is vooral positief in bewoordingen. Beste mondhygiënist die ik gehad heb.

Tandarts Biskop, is een fijne tandarts

Controle afspraak. Het was zoals altijd weer een fijn bezoek bij de tandarts. Tandarts Biskop is erg lief voor kinderen.

Mijn ervaring is uitstekend.

Mijn laatste keer was ik bij de tandarts maar ik weet niet haar naam.

Uitstekend en snel geholpen

Vulling uit de kies, gebeld en kon de andere dag al komen. Tandarts is kundig en bespreekt van tevoren welke handeling zij gaat doen. Dat geeft rust en vertrouwen. Tandarts heeft wel haar naam gezegd naar ben deze vergeten

Jullie zijn profesionel

Mijn ervaring met jullie is dat jullie professioneel zijn, zelfs als er wat menselijke onzin is, wat normaal is

goed advies gekregen

Ik word altijd goed behandeld en personeel is erg vriendelijk

Volgens verwachting.

Jammer dat ik voor een vulling een vervolgafspraak moest maken, ruim 3 maanden later.

Teleurgesteld

Vanuit het oogpunt van de tandheelkundige behandeling was het goed. Maar ik had een volledige prothese en een gedeeltelijke prothese die ik nooit kon gebruiken. Rekening houdend met het feit dat er nu nieuwe innovatieve materialen voor protheses zijn uitgevonden, vind ik het niet oké om materialen te gebruiken zoals in de jaren vijftig. Ik vroeg niet hoeveel het kostte, ik wilde gewoon flexibele, lichte en metaalvrije prothesen , dat is alles. Helaas deden ze wat ze wilden en toen ze de prothesen in mijn mond stopten, voelde ik me als een paard wiens mond gekneveld was.

Ok

Goed geholpen

Goed vertrouwen in de tandarts

Mijn tandarts is kundig en snel tijdens controles en neemt de tijd als hem iets opmerkt.

Alles goed behalve het lange wachten

Ik ben prima geholpen,alleen is het minder dat je twee maanden moet wachten op een behandeling

Vriendelijke tandarts goede uitleg

Zie hier boven

Heel vriendelijk en ik ben tevreden met de behandeling.

Zie hier boven.

Halfjaarlijkse controle en mondhygiëniste. Alleen 1 minpuntje voor de planning. Ruim een half jaar geleden deze afspraak gepland en er zouden 2 gaatjes worden gevuld. Helaas was dit niet ingepland en was er geen tijd voor en ik moest een nieuwe afspraak maken, kon pas over 3 maanden…. Jammer als je denkt alles in 1x te willen laten doen. Kan gebeuren, maar toch…..

Deze keer iets minder .

Ik heb 20 minuten in de stoel gezeten en ze zijn twee minuutjes met mij bezig geweest , verder was tandarts R van Gils op de computer en per telefoon met een andere patiënt bezig . Is niet echt leuk . Ze zal het wel druk hebben , en daar heb ik ook wel begrip voor .

Prima ontvangt 1e consult

Ik kreeg goede uitleg van de mogelijkheden en de gelegenheid hier over na te denken wat ik erg prettig vind. De behandeling zal verder besproken en tzt begonnen worden

Goed en correct

vriendelijk en duidelijke uitleg

Prettig

Fijn en duidelijk en betrokken bij patient

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.