altijd gastvrij en op tijd

super

Leuk team, stellen je ook op je gemak en wat een reparatie aan een kies zeg. Super, kan naam even niet kiezen onder, mijn tandarts is nu zwanger, blond en in sept met verlof en in feb terug. Naam ff kwijt echt een topper

Vakkundig

Goed geholpen met een gezellig praatje erbij

Fijn geholpen

Een fijne rustige praktijk met vriendelijke mensen

Heel vriendelijk behandeld bij een best wel heftige behandeling en een rustige praktijk met vriendelijke mensen

Goed en vakkundig geholpen

Efficiënt door combi afspraak met mondhygiënist en tandarts controle. Geen gewissel van stoel. Prettig geholpen (en dat bij een tandartspraktijk )

Gewoon goed!

Ik was erg bang toen ik voor ‘t eerst kwam bij Videnti kwam ivm implantaten maar zij hebben me doen inzien dat die angst ongegrond was!

goed behandeld

goed geholpen

Fijne vriendelijk praktijk

Wordt goed op mijn gemak gesteld, en alles goed uitgelegd

Prettig

Fijne praktijk met medewerkers die je correct en vriendelijk te woord staan.

Goede uitleg. Heel geduldig en attent.

Kundige en vriendelijke medewerkers.

Deskundig advies en goed geholpen.

Fijn geholpen en goed advies.

Leuke tandartsen .. je wordt er goed geholpen

Ze zijn heel goed

Mijn tanden zijn anders

Erg lang in de wachtkamer.

Een uur wachten in de wachtkamer omdat alles uitliep, dit gebeurt veel vaker een wachttijd van een half uur is normaal. Behandeling is wel goed.

helemaal top

Mevrouw van Gils is heel vriendelijk en kundig, ik wist precies wat ik mocht verwachten over de implantaten en de opbouw van de brug. Ook alle lof voor Daisy! Ik ben in de afgelopen vier maanden goed begeleid. Ik ben zo blij met mijn nieuwe brug!

Zeer lieve en goede zorg bij tandarts unk

Lieve zorgzame tandarts unk. Ze is kundig en stelt je op je gemak. Nu was het gewoon voor controle maar heeft me eerder ook zeer goed behandeld.

Op tijd en met zorg behandeld

professioneel team, goed ingespeeld

afspraak was goed voorbereid.

Enthousiast.

Ik ben enorm tevreden over de hele behandeling door mevr. van Gils en haar team. Alles werd zorgvuldig gedaan met heel veel aandacht. Ze hebben een ander mens van mij gemaakt. Het is ook een geweldige kliniek.

Klantvriendelijk en goed

Geen onnodige behandelingen en fijne medewerkers die goed meedenken. Blij mee

Uitstekend werk

Tandarts Biskop heeft mijn beschadigde hoektand heel goed hersteld en mooi afgewerkt. Dank daarvoor.

Geen gezellige wacht r1uimte

Voelt kil aan en jammer dat ik vrijdags niet meer ta kan vroeger wel nu op dagen dat je moet vrij nemen van werk en nu krijgen we de uren er niet meer voor want vrijdags smiddags altijd vrij maar er is dan geen ta voor mij zeggen ze dan wan heb ta de leeuw en liselot mh maar toen ging het vrijdags nog wel nu zit de ta vrijdags niet meer

Goed ontvangen

Alles goed uitgelegd

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.