Snel, serieus, vrolijk.

Snel geholpen, serieus genomen, vrolijke Rens.

gewoon goed; zoals een tandarts moet werken.

Alles goed gegaan,

Werd goed geholpen.

prima geholpen

Sinds de verhuizing van Videnti is het er zeker niet slechter op geworden

Vriendelijk en correct geholpen

Fijne tandarts, vriendelijk en oorrct geholpen

Ben snel geholpen

Goede uitleg wat ze gaan doen

Super geholpen!

Best bang voor mondhyg en de tandarts.Maar beiden slagen erin om de meeste stress weg te halen! Heel fijn!

prettige tandarts

Ik werd vlot de behandelkamer ingeroepen en de tandarts was , net als de vorige keer, fijn als behandelaar. Duidelijke uitleg en tijd voor vragen. Nu hopen dat hij blijft.

Perfect goeie tandarts

Vakakundige behandeling

Plezierig bezoek met afspraak precies op tijd.

Wat ONWIJS FIJN dat tandarts Biskop weer terug is.

Wat ONWIJS FIJN dat tandarts Biskop weer terug is.

Vooral gheel jammer dat je aan je laten wordt overgelaten

Na donderdag en vrijdag met veel pijn in mijn mond het weekend in gestuurd zonder enige medicatie hulp of iets dergelijks. We kunnen niets zien is het antwoord. Maar vervolgens wordt er niet gekeken waar de pijn vandaan komt of doorsturen naar een expert zoals een kaakchirurg

De mondhygiëniste werkt zorgvuldig en houdt rekening met mijn ‘angst’ / ongemak.

Mijn ervaring bij Videntie is bijzonder goed, heb vertrouwen, zijn vakkundig, alle medewerkers, maar mevrouw van Gils is voor mij rustig en vakbekwaam, !!!! Graag mee te doen. Groetjes Twan.

Vriendelijk en naar wenzen behandeld

Vriendelijk en naar wenzen behandeld

Heel goed. Tandarts nam de tijd voor een kort gesprek.

goed. Zie bovenstaand.

Zijn goed en snel en vriendelijk

Vriendelijke en goede behandeling

Iedereen vriendelijke en behulpzaam De tandarts legt goed uit wat er gaat gebeuren Kortom zijn aardig en goede service.

De tandarts was zeer zorgvuldig

Eerste dat ik pijnvrij een kies heb getrokken

Geweldig geholpen. Heel professioneel.

Door mijn angst voor een tandarts bezoek heb ik deze afspraak als zeer rustgevend ervaren. Top, heel goed geholpen.

Vriendelijke ontvangst en goede behandeling.

Goed.

Lange wachttijd maar prima service

Het maken van een afspraak gaat vaak niet op korte termijn. De service is wel heel erg goed.

Vriendelijke gemoedelijke ervaring

Iedereen was vriendelijk en behulpzaam waardoor er een ontspannende sfeer was

De tandarts legt goed uit wat er gaat gebeuren en er is ruimte voor vragen. Hij is erg overtuigend in zijn advisering, zondermeer een specialist in zijn vakgebied.

Prima Goede uitleg

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.