Fijn en goed

Als gewoonlijk : Uitstekend

Zeer snel een afspraak kunnen maken en wederom uitstekend geholpen.

profesioneel

duidelijke uitleg en inlevingsvermogen, werkt altijd op tijd, prettige tandarts

Zeer professioneel

Mijn probleem was helemaal perfect opgelost. Nergens meer last van en geen napijn gehad.

Vriendelijk. Goede uitleg.

Verhouding wachten en behandeling buiten propotioneel

‘ morgens afgebeld omdat mondhygiëniste ziek is. Met klem verzocht wel op controle te komen. 35 minuten wachten alvorens ik aan de beurt was. Vervolgens nog lang aan de balie moeten wachten om een afspraak te maken. Volgende keer krijg ik alweer een andere tandarts omdat anders pas een afspraak mogelijk was in februari. Nu afspraak eind december en maand later bij mondhygiëniste terwijl ik een half jaar geleden expres een gecombineerde afspraak had gemaakt. De medewerkers waren vriendelijk maar ik was niet blij met de gehele gang van zaken. Ik snap dat er iemand ziek is maar had liever een gehele nieuwe gecombineerde afspraak gehad dan de verspilde middag die ik nu had.

Gewoon goed

Tanden zijn mooi schoongemaakt. Ben zeer tevreden

goede en duidelijke behandeling

Mijn verstandskies moest getrokken worden. Alles is heel duidelijk en goed uitgelegd. Al met al was het allemaal zo gedaan.

Best

Best

Ik ben zeer bang maar Sandra stelt me altijd op mijn gemak .

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig

Onlangs uit noodzaak een zeer vlotte behandeling gehad, ondanks de overvolle agenda toch een plekje tussendoor kunnen krijgen.

snel en professioneel geholpen

zie boven

Kwalitatief goede service

Vriendelijke medewerkers Verstand van zaken

Fernando is kritisch en accuraat

Fernando is kritisch en accuraat

Goede controle met duidelijke uitleg

Controle afspraak, waarbij ik een melding van een gevoeligheid aan mijn kies had. Hier is uitgebreid aandacht aan besteed, met een duidelijke conclusie. De controle is ook professioneel uitgevoerd.

Kwaliteit en deskundigheid staan voorop en dat vind ik het voornaamste voor mijn tanden. Ben ook altijd blij dat ik vriendelijk ontvangen wordt

Goede ervaringen .. vriendelijk personeel

Alles ging vlot en goede service

Vriendelijk personeel

Moest door mijn neus blijven ademen. Maar als die verstopt is ........ Alles wel goed verlopen verder

Veel te lang moeten wachten voordat ik geholpen werd.

Het is heel ongemakkelijk als je bijna een uur in de wachtkamer moet zitten. Ook de tandarts mw. Van Gils kwam gestresst over. Dit heb ik als onprettig ervaren.

Deskundig geholpen

Zeer deskundig en professioneel geholpen. Duidelijke uitleg van de tandarts erbij. En op het afgesproken tijdstip!

Professioneel

Prettige praktijk met uitstekende behandeling en voorlichting.

Deskundig geholpen

Practijk is ruim, schoon en smaakvol ingericht. Wij zijn door vriendelijk personeel deskundig en snel geholpen.

Ik ben zeer tevreden over de praktijk , medewerkers en tandarts.

Alleen de wachttijd vind ik te lang !! Dat is een min puntje ! Verder alles prima !! Ga zo door !!

verliep heel correct,

Half jaarlijkse controle

Zoals iedere keer goed behandeld.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.