Zie hieronder hun

De afspraken klopten niet Ik kwam eerst bij andere tandarts in de stoel. Daarna snel bij eigen tandarts. De afspraak bij dhr Vink daarna of ervoor stond er niet op. Deze is toen vervallen.

Enigszins op m'n gemak gesteld

Ik ben erg bang voor de tandarts. Zag daarom ook op tegen het plaatsen van de implantaten in mijn bovenkaak. Mw van Gils en de assistentes hebben me op mijn gemak gesteld. (voor zover mogelijk) Daarom was ik minder angstig. Ik kan niet zeggen dat het prettig of aangenaam was, maar ik vond het wel veel beter dan dat ik had verwacht

Professioneel

Vertrouwen in de tandarts

Fijne tandartspraktijk met aardige mensen. De tandarts is vakkundig en legt ook vooraf uit wat de behandeling precies inhoudt. Ook tijdens de behandeling legt hij steeds uit wat hij gaat doen. Vroeger was ik bang van de tandarts maar sinds ik bij deze tandarts onder behandeling ben niet meer.

Lange wachttijd afspraak

Mijn ervaring is lange wachttijd Bij de afspraak op tijd van afgesproken tijd De specialist vlieg van de een naar de ander afspraak Overvol afspraken Loopt altijd uit afspraak

Goed en prettig geholpen.

Acuut probleem met een afgebroken kies. Erg pijnlijk maar kon snel komen. Ging tevreden weg..

Erg tevreden

Mondhygiënisten was zorgvuldig, attent en vriendelijk

deze keer goed behandeld

nvt

Als altijd goed geholpen

zeer tevreden

Goed geholpen

Top!! Neemt tijd voor haar patiënt. Ik weet haar naam niet meer. Ze is bevallen van een dochter

Eerst bij marielle geweest en toen naar de tandarts om een gaatje te vullen. Alles perfect

Prima en op tijd geholpen

Zoals meestal werd ik keurig en op tijd geholpen. Tot mijn verbazing werd gevraagd hoe het met mijn vrouw ging. Bij de laatste afspraak in mei had ik daarover verteld. Ik vind dit zeer attent!

De mensen bij Videnti doen goed werk!

Het enige min- punt vind ik dat je altijd minimaal 1/2 uur moet wachten voordat je aan de beurt bent! Als dat een keer voorkomt is dit geen probleem maar het is structureel… Misschien tóch anders plannen! Verder prima!

Vriendelijk, netjes, hygiënisch

Je wordt vriendelijk ontvangen en te woord gestaan. Men luistert naar je en denkt met je mee en ondernemen gelijk actie indien nodig. Men is beleefd en werken netjes en hygiënisch. Top

De behandelende persoon komt niet sympathiek over en is altijd heel gehaast.

door een verkeerde behandeling is de eerste implantaat mislukt, wat voor mij dus een aantal maanden ongemak heeft gezorgd. Ik ben in januari met de behandeling begonnen, het is nu bijna november en het nog niet klaar. Verder vind ik de prijzen die jullie rekenen "bizar'' hoog. Afgelopen vrijdag heb ik ongeveer 5 minuten in die stoel gezeten maar wel krijg ik een rekening voorgeschoteld van 142 euro. Het zal mij benieuwen wat ik uiteindelijk als alles klaar is in totaal heb betaald.

Bekwame en geduldige persoon

Legt alle handelingen die gaan gebeuren op een rustige manier uit. Neemt alle tijd voor de cliënt.

Prima geholpen

Vlot en goed

Geruststellend

Goede en rustige uitleg, geduldig en meedenkend

geen wachttijd en zo gepiept

correcte behandeling

zie vorige vraag correct vriendelijk netjes eigenlijk geen klachten

Korte uitleg en klantvriendelijk

Geen pijn / direct geholpen

Oude vulling kwam in de avond los . Volgende dag gebeld en kon begin van de middag direct terrecht .. Werd eerst even gekeken en toen uitgelegd wat men hieraan kon gaan doen .. Werd direct geholpen / verdoving met een soort pasta heb in iedere geval geen injectie gehad of gezien.. Tijdens de gehele behandeling echt 0,00 pijnklachten gehad van de behandeling .. Superrr dus ..

Wisselend

De kwaliteit van werken en nieuw gebit zijn goed. Wachttijden bij een afspraak veel te lang, tot 35 minuten later.

Keurig

Mooi op tijd, en goede uitleg.

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.