Tandarts Sandra een uitstekende vakvrouw

Stelt, denk ik, de juiste diagnose. En handelt adekwaat om het probleem van de gebroken vulling voorlopig op te lossen. En later definitief.

Super fijn

Goede uitleg en fijn contact

Vriendelijk personeel

Veel aandacht voor de patient

Vriendelijk en vakbekwaam.

Nuttige adviezen gehad!

Heel snel gehandeld

Goede ontvangst en duidelijke behandeling.

Duidelijke uitleg van mondhygiëniste en tandarts.

uitstekend behandeld blij met tandarts de Leeuw

Ik had paar weken geleden een ontstoken kanaal wortel, ben binnengelopen en gelijk tijdelijk geholpen a la minute, Dionne Unk mijn eigen tandarts heeft me keurig geholpen. Aanrader

De behandeling is goed verlopen.

Vriendelijk en perfect geholpen.

Prima tandarts

Goeie tandarts Prettige benadering Korte wachttijd

Ik ben tevreden

Ik ben tevreden

Vriendelijk, duidelijke uitleg, duidelijk kostenoverzicht.

Fijn om te weten waar ik aan toe ben.

Mondhygiënist Suzan

Top meid, ben heel tevreden over haar!

nvt

nvt

Vriendelijk en goed behandeld.

Goede uitleg over de behandeling. En vriendelijk.

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Liep alleen wel 25 minuten uit

Heel positief

Ben heel erg blij met tandarts Biskop. Ze is heel vriendelijk, begripvol, kundig, vertelde duidelijk wat ze ging doen. Vroeg tijdens de behandeling een aantal keren of het goed ging. En ze heeft mijn probleem keurig verholpen. Ben blij met haar.

Prettig, professioneel

Het is een prettig bedrijf met vriendelijke mensen bij de ontvangst, alleen de wachttijden variëren nogal van niet tot lang

Mooi implantaat

Prettig, deskundig.

Heel prettig, deskundig personeel en goede adviezen .

Prima geholpen

Klacht werd vakkundig behandeld en met respect

De mensen zijn vriendelijk en professioneel

GOED

Goede en fijne behandeling

Mondhygiënist en tandarts werkten mooi op tijd. Aandacht voor de cliënt.

Leggen precies uit wat ze gaan doen en geen lange wachtijd

Goede ervaring. Legt het goed uit en maakt ook een praatje

Streuvelslaan 16

4707 CH Roosendaal

Over Videnti Streuvelslaan

Het aanbieden van complete mondzorg met waarborg voor een voortreffelijke kwaliteit betekent dat je veel 'in huis' moet hebben. Veel kennis, gemotiveerde en gespecialiseerde mensen én een goede organisatiestructuur. Samenwerking en organisatie bepalen het succes van onze praktijk en daarmee de tevredenheid van u als patiënt! En dat laatste telt. Want als u tevreden bent, dan zijn wij dat ook.