Prettige ambiance, Fojne Mondhygiënist en ieder keer weer nieuwere technieken.

Ik werd op de afgesproken geholpen. De behandeling verliep prima. Er wordt goed aangegeven wat er gaat gebeuren.

prettig

Het is prettig binnenkomen . Vriendelijke ontvangst en verzorgde omgeving

Altijd goede sfeer

Goede service, korte wachttijd , vriendelijk personeel.

Vriendelijk,problemen worden snel opglost,fijn sociaal conact

Rekening

Er werd mij teveel berekend voor de hygiëniste

Snel en kundig geholpen

Het spalkje na het dragen van een slotjes beugel was los geraakt, deze is dezelfde dag nog zeer netjes gerepareerd.

Hartstikke gezellige afspraken met superdeskundige behandelingen

Zowel Margot als Willemijn zijn super en doen het super

Fijn contact en goed geholpen

Behandeld met duidelijke adviezen.

Alhoewel het reinigen van m’n gebit dit keer zeer pijnlijk was ben ik tevreden met de adviezen die ik kreeg. Hopelijk gaan deze adviezen ervoor zorgen dat er wat minder tandsteen ontstaat.

Alles heel prettig en volgens pan verlopen!

Alles prettig en volgens plan verlopen Fijne omgeving, sfeer en mensen!

supervlot probleem opgelost!

Oeps, losse kroon geconstateerd bij mondhygiëniste. Even gebeld, zelfde middag op de stoel en probleem opgelost! En dat in een opperbeste stemming. Veel beter kan het echt niet!

Vriendelijke, professionele behandeling

Zie boven

uitstekend geholpen

goede prognose, snelle offerte en vakkundige behandeling, logistiek perfect en klantgericht.

behandeling ging goed

Afspraak was op tijd en behandeling ging goed

Ik kwam voor een check, probleem werd direct verholpen.

Aangenaam verrast dat er meteen behandeld kon worden terwijl ik een afspraak had om het probleem te bekijken en een behandelplan te maken.

Goed in behandeling, in organiseren en in anderen zich welkom laten voelen.

Aan alle kanten plezierig, geen wachttijd, goede controle ,extra service in niet gepland onderhoud. Het klopt gewoon allemaal.

Moderne apparatuur en snelle afhandeling

Goed en keurig

Mijn gezin en ik hadden controle gehad. En ging soepel en goed zoals we gewend zijn.

Heel goed

Prettige ontvangst, duidelijke uitleg wat er gaat gebeuren en na de behandeling duidelijke instructie over het verloop, wat wel en wat niet gewenst is. Ook op papier.

Jammer dat ik niet in kennis was gesteld dat Diana er niet was, en door een vervangster zou worden behandeld!!

Altijd vriendelijk en betrokken.

Iedereen in de praktijk vriendelijk, betrokken en meedenkend.

Heel efficiënt

De team levert uitstekend werk, leggen uit wat ze doen en zijn vriendelijk.

Goed geholpen.

Zeer vriendelijk

Erg vriendelijke mensen en behandelaar

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.