Goede en vriendelijke tandarts

Vakbekwame, vriendelijke en aanspreekbare tandartsenpraktijk. Waarbij in geval van ' nood' het altijd wel mogelijk is een "gaatje" te vinden om iemand snel te helpen.

deskundig en vriendelijk

gewoon perfect

zeer goed.

Correct en heel fijn behandeld.

Vriendelijk en duidelijk

prettige ontvangst bij de balie

geen lange wachttijden, prettige ontvangst bij de balie

Snel aan de beurt ,goede uitleg

Fijn als je tandarts voor de 10 gaat

Een oordeel geven over een vakgebied waar je zelf geen verstand van hebt is altijd lastig. Maar de deskundigheid en vaardigheid van Iris schat ik zeer hoog in. Daarnaast heel plezierig in het contact.

Zeer deskundig en vriendelijk

Lianne staat niet in de lijst van behandelaars, maar ik beveel haar aan! Buitengewoon vriendelijk en deskundig!

Kundige en fijne mondhygienist

Kundige en fijne mondhygienist

altijd een goede sfeer en kwaliteit van behandelen.

Al jaren zeer tevreden.

weer uitstekend

uitstekende behandeling. in alle rust met aandacht. Jammer dat Diana niet in het lijstje van behandelaars staat.

Prima geholpen

Mijn gebit wordt altijd zeer zorgvuldig gecontroleerd.

Fijn

Rustig geholpen, mooi op tijd en heel vriendelijk.

Elma is een topper

Adequaat, fijne telefoniste, fijne tandarts. Geen lange wachttijden

Prettig contact; zorgvuldig en deskundig

Ik voelde mij gezien en gehoord; zeer zorgvuldig, prettig in het contact.

Vakkundig, clientgericht en flexibel

Kon super snel terecht met acute pijnklachten. Tandartsen waren klantgericht, inlevend en echt gedreven om probleem op te lossen. Straalde passie uit voor hun vak.

Prima, niets op aan te merken

Als jarenlang een tevreden klant.

Gief

Weten wie ik ben . Respectvolle behandeling. Veel aandacht voor de perfoon

Uitstekend, goede behandeling. Met aller voorzichtigheid is de kies getrokken. Goede begeleiding tijdens voor en na de behandeling. Geduldig.

Prettig en deskundig

Prettig en deskundig.

Knap gedaan, geweldig!

Met een doemscenario in de stoel gaan zitten met vooruitzicht dat er een kroon o.i.d. geplaatst zou moeten worden op een totaal afgebroken tand, ging de tandarts vrolijk aan de slag om de tand op te bouwen tot weer een prachtig geheel. Top, top, top en knap dat dat allemaal tegenwoordig kan. Ben dus zeeeeer tevreden!!!

Zoals altijd vakkundig en vriendelijk

Zie boven

Heel goed en lief behandeld!

Ben altijd nerveus/bang voor de afspraak, maar gaat steeds beter sinds ik bij Wendy Spijkers ben.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.