Profi en prettig

Buitengewoon professioneel en prettig

Hele prettige en vlotte behandeling. Super!!

Ik ben, na mijn telefoontje over een plijnlijke kies, zeer snel geholpen door R. Hasselaar. Hij heeft mij vervolgens nog dezelfde dag doorgestuurd naar B. Noordenne. Deze heeft er naar gekeken en gezien mijn gezondheid (komende behandeling voor immuuntherapie) vastgesteld dat dit een tijdbommetje is. Dus de kies is verwijderd. Wat zeer vakkundig gebeurd is. Nauwelijks pijn na afloop.

Perfect kliniek, uitstekend behaldeling, zoorgsaam tandarts

Deskundig en klantvriendelijk personeel

Goede informatie vooraf en betrokken personeel. Het aanbrengen van een implantaat was snel gebeurd en is me heel erg meegevallen.

heel goed en persoonlijk

prettige en efficiënte behandeling

Prim service

Professionele en plezierige behandeling.

Plezierig en persoonlijk contact met Margot.

Deze mensen denken actief en constructief met je mee!

Top!

steriele omgeving met warme mensen erin

Beetje lastig vinden maar professioneel is het er zeker

Heel fijn

Ondanks mijn ongemak voel ik mij erg op mijn gemak bij de behandelingen

Vertrouwd en goed

Uitleg wat er gaat gebeuren en vakkundig

Afgebroken tand direct hersteld

Ik belde en kon dezelfde dag nog geholpen om een afgebroken tand te herstellen. Toen bleek ook een vulling beschadigd, werd ook direct opgelost, en ook meteen de oorzaak (een scherp hoekje aan de kies erboven) weggenomen. Stond 40 minuten later weer buiten, want we begonnen gewoon op de afgesproken tijd. Buitengewoon professioneel en plezierig.

Vriendelijk, adequaat, goede adviezen Met name ook de assistenten zeer vriendelijk

Altijd vriend dames achter de receptie, tandarts Iris de hoog al vele jaren mijn fijne tandarts, Assistentes ook altijd heel plezierig.

prettige behandelingen

Gecombineerde afspraak bij mondhygiëniste en tandarts, mooi aansluitend op elkaar. Voldoende toelichting op de constateringen en behandeling.

Alles op tijd en snel

positief

Zoals altijd prima geholpen.

Minder goede ervaring

Afspraken worden vaak afgezegd

Gewoon prima!

Prima geholpen!

Uitstekende en efficiënte tandarts/implantaloog

Zie boven

Altijd zeer tevreden

Keurig op tijd en zeer vriendelijk personeel

Goede behandeling, rustig enpijnloos

Een professionele organisatie, met zeer vriendelijke medewerkers

Een professionele organisatie, met zeer vriendelijke en kundige medewerkers . De klant met een implantaat blijft goed onder controle.

Geen bijzonderheden

Het blijft altijd een minder leuk bezoek, de tandsarts. Maar het is goed om je gebit te laten onderhouden. Het terrein waar deze praktijk zich bevindt is bijzonder.

Prima geholpen, aardig en hulpvaardig

Altijd goed geholpen

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.