Eigenlijk was ik van tandarts gewisseld omdat ik verhuisd ben. Omdat ik ontevreden met mijn nieuwe tandarts was, kloote ik weer bij XQDENT aan en werd met open, efficiënte armen ontvangen.

Heel vriendelijk, inlevend, zeer vakkundig, prachtige resultaten.

Fantastische vakmensen: de heer Jeroen Pepplinkhuizen en de heer Hans Meijer! Wat een prachtige resultaten. En de vriendelijke, warme bejegening van hen, hun team en de baliemedewerkers vind ik heel erg prettig. Ik ben geen held bij tandartsen maar hier zie ik er nauwelijks tegenop, omdat er rust en vriendelijkheid heerst, er goed geluisterd wordt, er goede uitleg gegeven wordt, en de resultaten prachtig zijn. Ik ben heel blij met jullie.

Heel vriendelijk en open.

Prettige toelichting, vlot handelen en ik werd goed meegenomen in de behandeling.

Goede ervaringen

Goede ervaring

Vriendelijke ontvangst en goede behandeling

Een goede ervaring

Mijn ervaring is goed

Op tijd en vriendelijk geholpen

Altijd op tijd en vriendelijk geholpen

ik werd prima geholpen

accuraat, netjes, op tijd, vriendelijk, deskundig

Prettige "vakmensen."

Al jaren een check op mijn gebit renovatie. Prettig overleg en info. Is er iets, actie. Zo blijf je met een mond vol tanden zitten.

Een betere tandarts is niet te vinden

Een betere tanďarts is niet te vinden

Xqdent = Altijd efficient, vriendelijk & kundig. Geldt voor receptie, mondhygieneniste en tandarts

zie hierboven

Uitstekend, zoals gebruikelijk.

Zie hoven.

Perfect verlopen

Afspraak en behandeling goed verlopen

Heel prettig

Wat ik al zei: heel prettig maar ik vind het wel wat overdreven dat ik tegenwoordig overal een oordeel over moet hebben

Gevoelens van dank

Vlot en adequaat behandeld aan een klein maar ongemakkelijk probleem

hele fijne behandeling

De receptie is ook allervriendelijkst

Afgezien van de wachttijd ben ik tevreden

Soepele en efficiënte behandeling

Ik ben tevreden.

Prettig en met zorg en aandacht geholpen.

zoals altijd uitstekend

Op de afgesproken tijd geholpen, snel en vakkundig

Prima behandeling

Prima en nette behandeling

Snel en goed geholpen bij een acuut probleem!

Super geholpen!

Het schandalige gedrag van de jonge manager van deze kliniek.

Het schandalige gedrag van de jonge manager van deze kliniek.

De behandeling werd op een vriendelijke wijze deskundig uitgevoerd.

De patiëntvriendelijkheid staat op een hoog niveau. Ik kon snel een afspraak maken voor een behandeling. De hulp was deskundig en de beschadigde kies werd goed gerepareerd. Dankuwel.

Word op mijn gemak gesteld

Rustig aan zeker als je ........bent Ook bij tandarts En bij de mondhygiënist. Sorry naam ff kwijt

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.