Prima weer.

Fijn dat ik afspraken kan maken in de avond en dat het altijd op tijd is.

zeer goed

zeer kundig, uitgebreid de tijd genomen, vriendelijk, mooie praktijk.

Er is mij duidelijk uitleg gegeven, naar aanleiding van de scan en ik werd vriendelijk ontvangen. .

Vriendelijke en vakkundige mensen

Voel me altijd op mijn gemak. Wordt persoonlijk behandeld. En goed geluisterd. En serieus genomen.

Heel goed. Ik ben erg bang voor de tandarts, maar het valt hier altijd mee!

De sfeer is licht en gezellig.

Op alle fronten een prettige ervaring

Vriendelijk en duidelijk .

Uitstekende kwaliteit

Veel flexibiliteit nadat ik zelf een afspraak vergeten was

Goed en snel geholpen

Behandeling verliep prima. Informatie was erg duidelijk. Alleen kosten ten opzichte van behandeltijd blijven me verbazen.

Mevr. van Rossum is buitengewone goede tandarts.

Zij deed het werk, dat ik niet helemaal kom volgen, met veel kundigheid

Alles prima geregeld

Alles is goed geregeld , receptie, behandelingen

Nieuwe plezierige ervaring

Ik was voor het eerst bij Georgine den Oudsten. Een ontzettend aardige en kundige tandarts. Een aanrader.

Snel en kundig geholpen

Ik had een stukje van mijn kies afgebroken. Ik kon snel terecht en de beschadiging is mooi gepolijst. Top.

Snel en vakkundig geholpen

De techniek veranderd nog steeds.goede ervaring met vullen van kies met het matje

Slechte communicatie

Verschillende tandartsen verschillende diagnoses. Wie moet ik nu vertrouwen?

Fijn en goed

Prettig en goed werk

Prima service. Duidelijke uitleg over te nemen stappen.

Prettig. Duidelijk. Hoge kwaliteit.

Op tijd en kwaliteit

Prettig en open

Mondhygienist Achmed is een prettige, vriendelijke persoon. Communiceert goed, legt alles duidelijk uit.

Betrouwbaar

De aanpak van de gevoelige omgeving van mijn laatste implantaat werd zeer deskundig afgehandeld.

Ertussen gepropt een uur voordat ik op vakantie ging.

Prima!

Altijd weer een deskundig advies.

Keurig behandeld

Ik ben erg tevreden over de behandeling. Van aankomst tot vertrek.

Uittekend

Goede behandeling, geen wachttijd, goed advies tandverzorging

Uitstekende verzorging

Goede behandeling .. vriendelijk .. prettige sfeer ..zie er nooit tegen op om naar de tandarts te gaan…o ja…..altijd op tijd !!

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.