Celester is erg deskundig

Hoewel het natuurlijk nooit prettig is als iemand met scherpe tangen in je mond prikt, weet Celester goed wat ze doet en geeft goede aanwijzingen. Door haar ben ik overgestapt op andere raggers en ze laat zien wat het resultaat daarvan is. Ze is vriendelijk en rustig en geeft je het gevoel dat je in goede handen bent.

Goed geholpen, praktische adviezen, makkelijk in te plannen

Mijn dochter is geweldig begeleid tijdens de behandeling

Top!

Heel adequate behandeling

Zie boven

Helemaal top

Geen wachttijd, vriendelijke mensen en vakkundig geholpen.

Vriendelijk en hygiënisch

Vriendelijk en hygiënisch

top

top

Attent, vriendelijk en behulpzaam

Goede ervaring van iedereen uit het team. En belangrijkst bekwaam.

Een zeer prettige en professionele organisatie.

Een bezoek aan Xqdent is telkens prettig door de manier waarop ik ontvangen word en de professionele behandeling. Erg goed!

Altijd een correcte behandeling bij de receptie als bij de tandarts.

Ik ga niet met tegenzin naar de tandarts.

Zeer vertrouwd

Ik voel me bij Richard Hasselaar,alsof ik bij een vriend kom. Ook zijn assistente is uiterst vriendelijk. Zijn behandelingen worden vaak even aangegeven..erg fijn.

Uitstekende zorg

Mijn gebit wordt goed gemonitord, steeds op zwakke plekken gecontroleerd ,goed schoon gemaakt en geadviseerd .

Goed!.

Ik ben goed geholpen, er werd steeds uitgelegd wat ze ging doen.

Prettige kennismaking

Dit was mijn eerste bezoek aan XQdent en vond het prettig kennis te maken met de tandarts. Heb verder nog niet veel hierover te vertellen

Ik ben altijd heel tevreden

Super fijn

Fijn contact met duidelijke uitleg

goed en vakkundig geholpen

Wederom was een bezoek aan XQdent te Bilthoven een aangename ervaring. Vakkundige begeleiding en prettige omgang met de client.

Tevreden

topkliniek

iedereen altijd vriendelijk, echt met mij bezig en zeer goed in hun vak!

Meedenkend ervaren uitgebreide vakkennis

Prettig meedenkend uitgebreide vakkennis. Houd rekening met andere klachten .

Prima verzorgd en op tijd.

Gewoon uitstekende behandelingen

Fijne en professionele tandarts

Zeer professionele tandarts, ik voel me ook erg op mijn gemak. Mijn gebit ziet er weer keurig uit dankzij mijn tandarts.

Men is altijd vriendelijk en duidelijk

Al jaren ben ik bij jullie onder behandeling.. Altijd tot tevredenheid..!!

Prettig en vriendelijk

Ik ging de volgende dag met vakantie en had het idee van een beginnende kiespijn.Gebeld en ondanks drukte heeft Simone toch kunnen regelen dat ik langs kon komen. ( viel achteraf gelukkig mee)

Zorgzaam en vakkundig

Een grote ingreep wordt goed begeleid en duidelijk uitgelegd, de operatie zelf gaat met veel rust en een zorgzame aanpak.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.