Zorgzaam en vakkundig

Een grote ingreep wordt goed begeleid en duidelijk uitgelegd, de operatie zelf gaat met veel rust en een zorgzame aanpak.

Lekker kort en duidelijk

Gewoon simpel en goed. Hopelijk is de rest ook lekker simpel en goed.

Het gevoel dat je in goede handen bent

Professioneel en van deze tijd

Kan niet beter

Vriendelijk geholpen met goed resultaat

Vriendelijk geholpen en goed resultaat.

Zoals altijd super vriendelijk geholpen

Men neem de tijd voor je en alle aandacht en geduld

Goed en snel geholpenij

Mijn vulling er uit en eigen tandarts op vakantie. Door andere tandarts in de praktijk op goede en fijne manier geholpen

Vriendelijk geholpen

Prima geholpen, er is duidelijk uitgelegd wat de mogelijkheden zijn en wat ik kon verwachten qua na-pijn.

Zoals altijd, erg vertrouwd

We komen al jaren bij XQdent omdat het ons zekerheid geeft voor een deskundige blik en de beste behandeling.

Alles goed geregeld en prettig persoonlijk contact

Ik ben enorm tevreden over XQdent. Ik heb best een aantal tandartspraktijken ervaren, maar voel me hier enorm prettig en goed geholpen. Adequate en goed meedenkende receptie, erg prettig tandheelkundig personeel en een mooie locatie :)

Vriendelijke professionele zorg

Vanaf de balie tot en met de behandeling alles top. Poosje gewacht. Parkeren vlakbij ook fijn.

Deskundig, vriendelijk advies door Dr. Noordenne

Fijn contact en prettige behandeling

Fijn contact en prettige behandeling

Voel me serieus genomen

Bij het nemen van keuze t.a.v. behoud of verlies van kies hebben 3 XQdent tandartsen serieus gekeken naar de mogelijkheden van behoud. Dit heb ik zeer op prijs gesteld.

vriendelijk, correct, deskundig

Deskundig en vriendelijk

Deskundig en vriendelijk.

Vriendelijke benadering.

Een zeer uitgebreide behandeling die goed werd uitgelegd. Ik moet nog erg wennen maar ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken.

Heel plezierig.

Zie boven.

Ik ben fijn ontvangen en erg goed geholpen.

Prettige ontvangst, goede hulp en deskundig advies.

Duidelijke uitleg en prima vakwerk

Goede ervaring

Wendy stelt mij op mijn gemak; ze vertelt rustig wat ze doet en is hierdoor voorspelbaar. Dit geeft mij het gevoel van veiligheid en vertrouwen.

Gewoon prima

Kundig, zeer klantvriendelijk en empathisch.

Het bezoek aan deze tandarts en assistente is wonderbaarlijk prettig. De tandarts is zeer kundig, buitengewoon patiënt gericht, mededeelzaam en positief. Ik heb nog al eens stevige ingrepen, maar toch graag naar haar toe. Ze heeft een leuk gevoel voor humor en is altijd opgewekt, dat doet heel veel. Ik heb ook volop vertrouwen in haar kunde in ze werkt zeer nauwkeurig. Ik ben altijd dankbaar als ze me heeft geholpen.

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.