Prima!

Zeer vakkundig geholpen door Margot.

Fijne tandarts

Mooie, schone en lichte locatie. Vriendelijke mensen en een hele fijne tandarts en assistente.

Snel, deskundig en prettig

Snel, deskundig en prettig geholpen.

Kundig, vriendelijk

Tandarts is zeer kundig.

Hele fijne tandarts

Vriendelijk, kundig en zeer empatisch

Top geholpen, vlot en vakkundig

Goede zorg, deskundig en vriendelijk.

Kwaliteit, snelheid en vriendelijkheid

Uitstekende tandheelkundige zorg. Prima en snel systeem van uitnodiging voor en maken van afspraak. zowel digitaal als persoonlijk. Alle betrokkenen vriendelijk en behulpzaam. P.S. Voor bereikbaarheid zou XQdent in buurt NS-station beter zijn, liefst onderdeel van integraal gezondheidscentrum met huisarts, apotheek, Unilabs, e.v.a.

Voor zover ik het kan beoordelen werd ik prima behandeld.

Ik heb alles verwoord in bovenstaande zin.

Accurate en betrouwbare professionals die exact wisten wat ze wilden controleren en behandelen

Veel goed

Goede uitleg

Ik voel mij gezien en gehoord.

Ik kom eens per half jaar voor controle en werd ook deze keer goed geholpen. Zowel de receptioniste als de tandarts namen de tijd voor mij. Ik kom al een aantal jaren bij deze praktijk en alles is altijd goed geregeld.

Heel prettig en efficient!

Combinatie van bezoek aan tandarts en mondhygiënist.

Professioneel, vriendelijk, klantgericht.

Ik voel me altijd op mijn gemak bij Xqdent. Het is een professioneel team dat klantgericht werkt en veel expertise in huis heeft.

Wat een kundigheid

Super vakman

Uiterst prettig!

Een praktijk met een goede sfeer, zeer vriendelijke mensen aan de balie en een rustige, prettige tandarts aan de stoel!

professionele behandeling

nvt

Ik heb wel het idee dat degene zich inzette in zijn werk

Er werd aandacht aan besteed maar het was niet pijnloos. Het tandvlees doet nog steeds een beetje pijn. Was daarvoor niet.

Van receptie tot behandeling prima.

Ik ben een meer dan tevreden patiënt.

heel goed

Tandarts Hasselaar heel goed erg vriendelijk en zeer deskundig

weer uitstekend behandeld

Diana heeft weer goed wek afgeleverd! Met een nieuw apparaat was de behandeling weer helemaal uitstekend!

prima geholpen

Fantastisch

2 implantaten geplaatst door Jeroen met zijn team de hordes zijn vakkundig genomen en het resultaat is prachtig.

Fijne man

Als jullie dit blijven sturen wordt mijn beoordeling vanzelf minder aardig

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.