Zeer goed behulpzaam, en top behandeld

Altijd behulpzaam, creëren mogelijk voor spoed behandeling, zeer vakkundig en plezierig geholpen. Met top resultaat

Ik Wert vriendelijk geholpen

Ik was blij dat ik er tussen door mocht Mijn kroon was er af gegaan en het is er weer op gezet Ik hoop niet dat ik weer een rekening krijg dat ik gepraat heb met haar dat komst E30 dan kan ik weer niet naar de mond laten schoonmaken Ik weet niet hoe mijn Tandarst heet

In goede handen bij Georgine en Margot

Fijn dat bij enige twijfel van Margot direct Georgine er even bij werd gehaald. Margot gaf niet op bij de laatste hardnekkige stukjes tandsteen. Alles moest schoon.

Fijne mensen en praktijk.

Laagdrempelig door hoe je behandeld word.

Zoals het hoort

Kom nu al enige jaren bij deze tandartspraktijk en men slaagt er nog steeds in om op een heel hoog niveau tandheelkundige zorg te bieden, waarbij er ook heel veel aandacht is voor de mens. Je voelt je geen patiënt, maar een gast die ze zo goed mogelijk willen helpen.

Uitermate tevreden .

Behandeling perfect. Overleg en meedenken.

Een prima ervaring

Een prima ervaring!

Prettig

Erg vriendelijke medewerkers, snel geholpen. Professioneel.

Deskundige behandeling en uitleg door tandarts en mondhygiënist

Prima begeleiding en uitleg.

Goede zorg en afstemming

Zie boven in 1 zin

communicatief

Madeleine was communicatief en professioneel Haar naam staat nog steeds niet jn t lijstje. Jammer

Tevreden

Vriendelijke benadering en goede uitleg.

Een prettige ervaring

Goede en fijne behandeling.

Elma lost mijn tandheelkundige probleem altijd zeer professioneel en prettig op. Beter kun je niet k

Beter dan Elma kun je niet krijgen.

XQDent biedt een combinatie van uitstekende vakkennis, moderne faciliteiten

Vanaf het moment dat ik bij XQDent binnenstapte, werd ik overweldigd door een gevoel van comfort en professionaliteit. Elma beschikt over uitstekende vakkennis, gecombineerd met een uitzonderlijk vermogen om met patiënten te communiceren. De zorgvuldigheid en het geduld waarmee elke behandeling wordt benaderd, zorgen voor een comfortabele ervaring. Er wordt altijd ruim de tijd genomen om behandelingsopties grondig te bespreken, wat zorgt voor goed geïnformeerde beslissingen over de mondgezondheid. Over de deskundigheid van de tandarts en de moderne uitrusting in de praktijk ben ik zeer te spreken. Ik beveel deze XQDent van harte aan bij iedereen die op zoek is naar betrouwbare en toegewijde tandheelkundige zorg.

Vertouwd

Geen toevoeging nodig

Gastvrij met zeer veel gevoel en begrip voor de patiënt.

John begrijpt mij en behandelt mij ook daar naar. Richard is meer een vriend dan een tandarts, zo ervaar ik zijn benadering en eventuele behandeling. Een bezoek aan XQdent is voor mij nooit een uitje maar mijn vertrouwen in jullie is groot en nooit beschaamd. Waarvoor dank. Met vriendelijke groet, Antoon de Greef

Professioneel en empatisch

Mijn afspraak voor mondhygiëne verliep soepel, deskundig en redelijk pijnloos. De zorgverlener toonde begrip en empathie en handelde zeer deskundig. Een aanrader!

Altijd goed contact; vlotte, goede en duidelijke behandeling

Altijd goed contact; vlotte, goede en duidelijke behandeling

Het kon niet beter

Vanaf de receptie tot en met in en uit de stoel uitstekende behandeling!

Vriendelijke zeer deskundige mensen

Ik heb altijd het gevoel dat ik in zeer goede handen ben. Jammer alleen dat ik dit keer heel lang moest wachten. Maar daar heeft iedereen zich uitgebreid voor verontschuldigd.

Alles us perfect

Snel, attent, pijnloos en rekening houdend met mijn wensen

Altijd deskundig en vriendelijk

Wij hebben Richard als tandarts en zijn zéér tevreden! Geen klachten, alleen maar goeds.

als altijd prima

zie boven

Super goed geholpen

Vriendelijk en goed gespecialiseerd personeel

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.