Prima geholpen, aardig en hulpvaardig

Altijd goed geholpen

Goede behandeling en volledig rekening gehouden met mijn gezondheid.

Inderdaad gezondheid op zn mooist. Deze keer zogoed als geen water in mijn beschadigde neus gelopen.

Zeer vriendelijk

Ik heb het als zeer professioneel en vriendelijk ervaren.

top meiden gezellig

heel goede dames iris en collega heb nooit eerder zo goed geholpen leuke gesprekken ga nooit weg gr willem van ettekoven

sympathiek

mijn zoon was met begeleider Eric voor de 1ste keer bij jullie. we weten, dat alles goed is gegaan, zeker dankzij het geduld en begrip van jullie. hartelijk dank daarvoor.

echte aandacht

Ik ben op advies van mn mondhygieniste overgestapt met een onrustig implantaat als aan aanleiding. in tegenstelling tot de implantoloog waar ik vandaan kwam ervaar ik hier aandacht voor mn mond en zorgen daaromtrent. Een serieuse poging om te redden wat er te redden valt ipv hup alles eruit en vervangen voor de hoofdprijs. Ben zo blij dat ik overgestapt ben en direct terecht kon.

Lief, zorgzaam ,vriendelijk

Hoewel ik de tandarts niet fijn vind, was de behandeling van Eva prima!

Buitengewoon goed!

De implantatencontrole begon op tijd en de begeleiding van zowel de assistente als van de tandarts was zeer vriendelijk en ontspannen. Ook het contact met de receptie was heel goed.

Prima ervaring

Snel, adequate, vriendelijk en vakkundig geholpen.

Goede service deskundig

Goede service deskundig. Helaas niet exact op tijd aan de beurt.

Goed geholpen en een vakundig advies voor verdere behandelingen.

altijd geweldig geholpen

geen moeite te veel!

Schoon, vriendelijke ontvangst, kundig personeel

Vriendelijke en nette ontvangst. Duidelijke communicatie. Afspraak vindt op tijd plaats. Super kundige tandarts.

Erg prettig, ondanks mijn lichte spanning

Leuke samenwerking tussen Willemijn en assistente Lianne . Liep gesmeerd

deskundig en proffesioneel

Wendy is een proffesionele tandarts die uitlegt wat zij gaat doen en je erg op je gemak stelt

Persoonlijk!!

Wat gespannen naar de implantoloog gezien wat het probleem is. Men straalt een rust uit wat een geruststellend gevoel geeft.

uitermate tevreden

Een vriendelijk correcte ontvangst door de receptioniste. Behandeling door de mondhygiënist perfect. Professioneel en correct. Duidelijk en helder antwoord op mijn vragen. Locatie tandarts perfect.

Deze week drie keer bij de tandarts geweest. Prima ervaring. Vriendelijke deskundige mensen die meedenken en je goed helpen..

Alles volgens afspraak

Prettig contact met en zorgvuldige behandeling door mondhygieniste

Zie hierboven

Geen enkele klacht

Professor Bronkhorstlaan 10

3723 MB Bilthoven

Over XQdent - Bilthoven

Wist u dat sterke tanden en een goede mondgezondheid effect hebben op uw totale gezondheid? Dat ziet u, dat voelt u. Bij XQdent noemen we dat: Gezondheid op zijn mooist… XQdent is onderdeel van Samenwerkende Tandartsen. Naast een ‘gewone’ moderne tandartspraktijk, vindt u in onze kliniek vele specialismen. Bij XQdent kunt u terecht voor een uitgebreid pakket tandheelkundige en implantologische behandelingen. Met zorg en respect helpt ons team u bij uw keuze. XQdent beschikt over geavanceerde apparatuur en een eigen tandtechnisch laboratorium, genaamd XQlab.